ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Χρήματα, τον Αύγουστο που θα είναι ... παχιές οι μύγες


Υπαναχώρηση και για τα αναδρομικά του Οκτωβρίου που υποσχόταν ότι θα τα δώσουν ως τον Φλεβάρη και τώρα… είπε καλό Ιούνιο στους συνταξιούχους και «θα δούμε ποιος θα τα πάρει»

«13η σύνταξη δεν υπήρξε ποτέ. Ήταν προεκλογικό επίδομα» υποστήριξε για πολλοστή φορά, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης και ας την ψήφισε επί ΣΥΡΙΖΑ και ας υποσχόταν ο Κυρ. Μητσοτάκης ότι θα την δώσει μέχρι και τον Σεπτέμβρη. 

«Το ασφαλιστικό σύστημα μοιράζει τους κόπους μιας ζωής και δεν έχει λογική προνοιακού…» είπε μεταξύ άλλων. Φυσικά και δεν έχει "προνοιακό" χαρακτήρα. Μόνο η Ν.Δ. αποκαλεί έτσι την 13η σύνταξη για να υποτιμήσει το μέτρο που ο ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε και εκείνη κατήργησε.

Όπως φαίνεται ο κ. Βρούτσης θεωρεί ότι οι κόποι μιας ζωής δεν πρέπει να επιστρέφονται στους ασφαλισμένους, αφού η διεκδίκησή τους ανήκει σε «περασμένες εποχές» και στις «πλατείες» όπως υποστήριξε.

Πότε θα δοθούν τα χρήματα που έχουν αρπάξει με το αναγκαστικά μνημόνια από τους εργαζόμενους; Μάλλον τον Αύγουστο, που θα είναι ... παχιές οι μύγες, όπως λέει ο λαός μας!

Και όπως αναφέρεται στο το ότι το ΣτΕ είχε χαρακτηρίσει παράνομη την κατάργηση 13ης και 14ης σύνταξης δεν απάντησε ο κ. Βρούτσης… και πως άλλωστε (;) αφού τα θεωρεί «επίδομα» και όχι δικαίωμα που παρανόμως κόπηκε στα μνημόνια.

Υπαναχώρηση και για τα αναδρομικά του Οκτωβρίου που υποσχόταν ότι θα τα δώσουν ως τον Φλεβάρη και τώρα… είπε καλό Ιούνιο στους συνταξιούχους και «θα δούμε ποιος θα τα πάρει» διότι "εκτίμηση" είναι για Ιούνιο και επίσης ενδέχεται να μην είναι για όλους, όσους τα δικαιούνται, αλλά μόνο για όσους κινήθηκαν δικαστικά.

Πέρσι, ωθούσαν τους συνταξιούχους να το κάνουν και φέτος τους αποτρέπουν διότι "δεν θα χρειάζεται" μετά από τόση δικαιοσύνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: