ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Κώστας Μπάρκας: Η κυβέρνηση έχασε την μπάλα...



Η κυβέρνηση έχει χάσει την μπάλα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μεταναστευτικό δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας.
«Και καλά στο ποδόσφαιρο, είναι δεσμευμένοι απέναντι στα συμφέροντα που υπηρετούν. Αλλά απέναντι στο προσφυγικό - μεταναστευτικό είναι απίθανα εκτεθειμένοι στη ρητορική που είχαν αναπτύξει ως αξιωματική αντιπολίτευση» επισήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη ο οποίος έλεγε ότι δεν είναι λύση η μεταφορά προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα.
«Τώρα είναι μπροστά σε ένα πρόβλημα που δημιούργησαν οι ίδιοι. Η Μόρια των 5.000 ήταν ντροπή για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Των 20.000 τι είναι;» διερωτήθηκε με νόημα ο Κ. Μπάρκας.
Προ του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν παράνομες επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο
Για πλήρη παραδοχή του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ότι κυβερνήσεις προ του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν παράνομες επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο, ενάντια στο διεθνές δίκαιο και τους κανόνες εμπλοκής κάνει λόγο ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός.
Όπως σημειώνει, «απαντήσεις οφείλουν να δώσουν ο κ. Βαρβιτσιώτης και όσοι ενεπλάκησαν με το θέμα επί της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζελου, για εγκληματικά περιστατικά που κόστισαν ζωές».
«Η κυβέρνηση καθημερινά αποδεικνύει την απόλυτη αποτυχία της στο μεταναστευτικό - προσφυγικό ζήτημα, ενώ παράλληλα διαφαίνεται η βαθιά ρήξη συνοχής που έχει πλέον η Ν.Δ. Έτσι ενώ σήμερα ο κ. Πλακιωτάκης καταδικάζει τις παράνομες επαναπροωθήσεις και δείχνει με το δάχτυλο τα πεπραγμένα των Δεξιών προκατόχων του, την ίδια ώρα ο κ. Στεφανής, με κόστος εκατοντάδων εκατομμυρίων, ονειρεύεται πλωτά φράγματα στο Αιγαίο που θέτουν σε κίνδυνο την ναυσιπλοΐα και προκαλούν το γέλωτα της διεθνούς κοινότητας» υπογραμμίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η Τουρκία δεν τηρεί τους βασικούς όρους της συμφωνίας»
Ο κ. Πλακιωτάκης παρατήρησε, ότι «η Τουρκία δεν τηρεί τους βασικούς όρους της συμφωνίας με την ΕΕ και συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον ανθρώπινο παράγοντα για επίτευξη γεωπολιτικών επιδιώξεων. Τα στελέχη του Λιμενικού υπερβάλλουν εαυτούς. Σε κάθε περίπτωση καταλαβαίνετε ότι πολλές φορές και λόγω του καιρού αλλά κυρίως λόγω της απροθυμίας της Τουρκίας να εφαρμόσει τη συμφωνία υπάρχουν αυξημένες ροές» ενώ κάλεσε την Ευρώπη «να αναλάβει τις ευθύνες της».(ΚΛΙΚ ΕΔΩ: ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ για PUSH BACK)
Αντίδραση του τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ
Την έντονη αντίδραση του τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ψυχογιού πυροδότησαν τα γεγονότα στη Λέσβο που αντιμετωπίζονται,από την κυβέρνηση «με ακραία καταστολή».
Ο Γ. Ψυχογιός με δήλωσή του σημειώνει ότι η «ανικανότητα, η άγνοια, η αδράνεια προς την Ευρώπη και τις ευθύνες της και την ακροδεξιά γραμμή που υπηρετεί η κυβέρνηση, προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και την ίδια τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: