ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Συνάντηση του ΕΕΣΠ με τη ΣΕ Κολυμβητηρίου Αγυιάς


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31/1 συνάντηση του Προέδρου του ΕΕΣΠ Ζαφειρόπουλου Κωνσταντίνου με την νεοσυσταθείσα Συντονιστική Επιτροπή για την Μετατροπή του Παλιού Κολυμβητηρίου της Αγυιάς σε Αθλητικό Κέντρο.
 Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Κίμων Αποστολόπουλος, Πρόεδρος της Λέσχης Δρομέων και Περιπατητών «Φαέθων», η Ελένη Παναγιωτόπουλου, Πρόεδρος του «Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας», ο Αντώνης Κατσίκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας «Φειδιππίδης», ο Κώστας Κωλέτης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου δρομέων «Ζεύξη» Ρίου.
Η σημερινή απαράδεκτη εικόνα εγκατάλειψης δεν μπορεί να συνεχιστεί. Συζητήθηκε εκτενώς η ανάγκη  διαμόρφωσης του έλους της Αγυιάς  σε σύγχρονο λειτουργικό Αθλητικό Κέντρο προς όφελος των κατοίκων της περιοχής και όλης της Πάτρας. Ο Εμπορικός Σύλλογος θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση και θα παρακολουθεί στενά την πρόοδο των έργων αναμόρφωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: