ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Εξώδικη διαμαρτυρία της εισαγγελέως Τουλουπάκη


Με εξώδικη διαμαρτυρία εκ 2.335 λέξεων, αντέδρασε η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη στη δημοσίευση, από την εφημερίδα Καθημερινή, του εμπιστευτικού εγγράφου της προς την Εισαγγελεία του Αρείου Πάγου, για τους προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis


Η εξώδικη διαμαρτυρία-δήλωση-πρόσκληση απευθύνεται στους 1. ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ, Διευθυντή της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», κατοίκου Ν. Φαλήρου Αττικής, οδός Εθν. Μακαρίου & Δ. Φαληρέως 2, (Τ.Κ.: 185 47)
2. ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ, δημοσιογράφου και αρθρογράφου στην ανωτέρω εφημερίδα, κατοίκου ως άνω ομοίως, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τα παρακάτω:

«Αθήνα, 4.11.2019

Με μέγιστη αγανάκτηση και ιδιαίτερη ανησυχία, έλαβα γνώση του από 2.11.2019 άρθρου της δεύτερης εξ υμών, το οποίο δημοσιεύτηκε στο Σαββατιάτικο φύλλο της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», με υπερ-τίτλο: 

«Νέα τροπή στην υπόθεση Novartis», καθώς και υπό-τίτλο «Η "Κ" παρουσιάζει το εμπιστευτικό έγγραφο της Εισαγγελέως Διαφθοράς», αλλά και παρακείμενη στήλη «Το αίτημα Ζαχαρή». 

Το περιεχόμενο του εν λόγω άρθρου είναι απολύτως ανακριβές και παραπλανητικό, καθόλα ανεπέρειστο, πρόχειρο και συκοφαντικό, ενώ αποκλειστικός και μόνος σκοπός του είναι η παραπληροφόρηση και ο αποπροσανατολισμός του κοινού, η συσκότιση των ερευνών και η θέση προσκομμάτων στο έργο της Εισαγγελίας Διαφθοράς, με ταυτόχρονη επιδίωξη την τρώση της τιμής και της υπόληψής μου ως Δικαστικής λειτουργού, όπως και του φρονήματος και του σθένους των Εισαγγελέων, που διενεργούμε τις έρευνες...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: