ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Οικονόμου: «Ελίτ» και προνομιούχοι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα


«Ας ακολουθήσουν τους εργαζόμενους στην καθαριότητα σε μια βάρδιά τους. Και μετά ξαναμιλάμε» προτείνει ο Αλ. Χαρίτσης στην ΝΔ!


«Ελίτ» χαρακτήρισε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα ο βουλευτής της Ν.Δ., Βασίλης Οικονόμου στην ΕΡΤ και επιτέθηκε σε συνδικαλιστή της ΠΟΕ – ΟΤΑ που τάσσονταν ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις φανερώνοντας ποιο είναι το σχέδιο της Ν.Δ. που έκρυβε προεκλογικά. 

Με όχημα τον κοινωνικό αυτοματισμό ο βουλευτής της Ν.Δ. επιτέθηκε στους συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ αλλά και ευρύτερα σε όσους εργαζόμενους δουλεύουν στον Δημόσιο τομέα. «Αδιανόητο και απάνθρωπο να λέει κάποιος ότι δεν θα ιδιωτικοποιήσουμε την ζωή μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Δεν φοβάται κανείς για την δουλειά του αλλά για τα προνόμια που έχει εξασφαλίσει εις βάρος κάποιων άλλων» απάντησε όταν οι δημοσιογράφοι του επισήμαναν ότι δεν μπορούμε «ελίτ» τους εργαζόμενους στην καθαριότητα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης


«Σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, χαρακτήρισε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στην καθαριότητα των Δήμων «ελίτ». Πρόκειται για μια δήλωση που συγκεφαλαιώνει την αντικοινωνική και ταξική οπτική της ΝΔ», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «έχω ζήσει από κοντά -από τη θέση του υπουργού Εσωτερικών- τους αγώνες και τις αγωνίες του κλάδου. Με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάναμε μεγάλη προσπάθεια για ενίσχυση των υπηρεσιών καθαριότητας με τη μεγαλύτερη προκήρυξη προσλήψεων μόνιμου προσωπικού που έγινε ποτέ, αλλά και με παροχή μέσων ατομικής προστασίας, ανανέωση των μηχανημάτων και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Και ξέρω ότι υπάρχουν πολλά βήματα ακόμα να γίνουν».

Τέλος, πρώην υπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε ότι «όσοι θεωρούν ότι μιλάμε για μια «ελίτ» ας κάνουν κάτι πολύ πιο απλό: ας ακολουθήσουν τους εργαζόμενους στην καθαριότητα σε μια βάρδιά τους. Και μετά ξαναμιλάμε».

Ξεκίνησε η 48ωρη πανελλαδική απεργία


Φωτογραφία από την σημερινή κινητοποίηση στον ΟΤΑ Πάτρας
 


Σημειώνεται ότι από σήμερα ξεκίνησε η 48ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου, που έχει προκηρύξει η ΠΟΕ - ΟΤΑ αντιδρώντας στο άρθρο 179 του επενδυτικού νομοσχεδίου, που επιτρέπει την εκχώρησή τους σε ιδιώτες αυξάνοντας το κόστος για τους δημότες, όπως υποστηρίζουν οι συνδικαλιστές. Για αύριοΤετάρτη στις 10 π.μ. έχει προγραμματιστεί μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας με σημείο εκκίνησης τα γραφεία της ΠΟΕ - ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: