ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Αλ. Τσίπρας: «Ούτε ο Όρμπαν στην Ουγγαρία δεν θα το έγραφε καλύτερα»!



Ο Κούλης έγραψε για πλειοψηφίες των πολιτών που ταλαιπωρούνται από μία μειοψηφία, που απεργούσαν χθες, βάζοντας και τον εαυτό του ανάμεσα στις πλειοψηφίες!  


Κ. Μπάρκας: Δεν υπάρχουν αμφιβολίες για το ποιον του Μητσοτάκη

Τις παρακάτω αντεργατικές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο fb, σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Εργασίας Κώστας Μπάρκας, υπενθυμίζοντας τις παλαιότερες του πρωθυπουργού για το «ξεπερασμένο οκτάωρο».

Άμεση ήταν η αντίδραση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, στα αναγραφόμενα του Κούλη.  «Ούτε ο Όρμπαν στην Ουγγαρία, δε θα το έγραφε καλύτερα» σχολίασε στο fb  ο πρώην πρωθυπουργός.

«Όταν έκανε αυτές τις δηλώσεις ο Κ. Μητσοτάκης τρέχανε όλοι, κυρίως η πλειοψηφία των ΜΜΕ, να πουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ παραπληροφορεί παρερμηνεύοντας τις δηλώσεις. Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού δεν υπάρχουν αμφιβολίες!»  
ανέφερε ο Κ. Μπάρκας με μήνυμά του στο Twitter.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης έγραψε για πλειοψηφίες των πολιτών που ταλαιπωρούνται από μία μειοψηφία, που απεργούσαν χθες, βάζοντας και τον εαυτό του ανάμεσα στις πλειοψηφίες!

Δηλαδή θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι και η πλειοψηφία των πολιτών σιτίζεται από πάππου προς πάππου απ' το Δημόσιο, όπως και το σόι Μητσοτάκη, αρχής γενομένης από την Κρήτη του πιο προηγούμενου αιώνα, με τον πρώτο γόνο Κωστή Μητσοτάκη (1845-1898)!



ΔΕΙΤΕ παρακάτω λοιπόν τι έγραψε ο... νέος:
 





Για μία ακόμη φορά, απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί!
Κι αυτό γιατί μερικοί επαγγελματίες του συνδικαλισμού αντιδρούν στη διαφάνεια. Επαγγελματίες συνδικαλιστές που έχουν χάσει την επαφή τους με τον κόσμο της εργασίας και που δεν αντιλαμβάνονται ότι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι επιθυμούν περισσότερη συμμετοχή και δημοκρατία στη λήψη αποφάσεων που τους αφορούν.
Εμείς νομοθετούμε τα σωματεία να είναι αντιπροσωπευτικά και να λογοδοτούν. Και οι πλειοψηφίες να είναι αυτές που θα αποφασίζουν για τη στάση των εργαζομένων, θεσπίζοντας, προαιρετικά, και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.
Στέκομαι στο πλευρό των εκατομμυρίων πολιτών που σήμερα δοκιμάζονται γιατί έτσι το θέλησε μια μειοψηφία. Οι Έλληνες κουράστηκαν, πλέον, να δοκιμάζονται από πρακτικές περασμένων δεκαετιών.
Είναι καιρός να πάμε μπροστά. Και θα πάμε!

Αλ. Τσίπρας:  «Ούτε ο Όρμπαν στην Ουγγαρία»!

Άμεση ήταν η αντίδραση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, στα αναγραφόμενα του Κούλη.  «Ούτε ο Όρμπαν στην Ουγγαρία, δε θα το έγραφε καλύτερα» σχολίασε στο fb  ο πρώην πρωθυπουργός.




Η ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη για τη σημερινή απεργία, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της ακραία συντηρητικής του αντίληψης για το συνταγματικά κατοχυρωμένο δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων να απεργούν.
Ούτε ο Όρμπαν στην Ουγγαρία, δε θα το έγραφε καλύτερα.
Δυσανεξία στις απεργίες, δυσανεξία στη διαφορετική άποψη, δυσανεξία στα εργασιακά δικαιώματα, δυσανεξία και στη Δημοκρατία.
Όλα αυτά είναι σημάδια καθεστωτικής νοοτροπίας.
Επειδή κέρδισε τις εκλογές, νομίζει ότι δε θα πρέπει κανείς να τον ενοχλεί. Κόμματα, κοινοβουλευτικές διαδικασίες, εφημερίδες, απεργοί.
Όλοι σιωπή!
Ενοχλείται ο κος Πρωθυπουργός...



Δεν υπάρχουν σχόλια: