ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Αδ. Γεωργιάδης: Στην θάλασσα δεν είναι και τόσο εύκολη η φύλαξη συνόρων


Στην θάλασσα δεν εύκολη η φύλαξη παραδέχθηκε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΣΚΑΙ εξηγώντας ότι το Διεθνές Δίκαιο απαγορεύει τα push backs. Δεν μπορεί να μπει το πλοίο μπροστά  στη βάρκα, διότι το απαγορεύει το διεθνές δίκαιο και εάν ανατραπεί και πνιγεί άνθρωπος, υπεύθυνος θα είναι ο καπετάνιος, είπε!


Αυτή την παραδοχή έκανε μπροστά στους δημοσιογράφους του φιλικού του ΣΚΑΪ, που αγωνιούσαν δήθεν για το τι θα γίνει, ενώ στην ουσία το πρόβλημά τους ήταν ότι είχαν ακολουθήσει μία ανίερη αντιΣΥΡΙΖΑ πολιτική για το θέμα από το 2015 και παρά ταύτα ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπισε επιτυχώς και νομίμως το ζήτημα.

Ο Γεωργιάδης μίλησε για νέα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση για την αποτροπή των εισροών, μεταξύ των οποίων ξεδιάλεγμα μεταναστών και προσφύγων εντός τριών ημερών. Δηλαδή ηλιθιότητας το ανάγνωσμα! Εάν είναι δυνατόν εντός τριών ημερών να ολοκληρωθεί το ζήτημα της ζήτησης ασύλου, που κάνει έως και εννέα μήνες για να απαντηθεί!

Άλλη μία ακροδεξιά παραφιλολογία της Ν.Δ. κατέρρευσε. Αφού όχι μόνο δεν φέρνει τους πρόσφυγες και μετανάστες ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ήταν αλήθεια όσα έλεγε ότι τα θαλάσσια σύνορα δεν είναι εύκολο να φυλαχθούν.

Μην περιμένετε όμως να κόψουν άραγε τώρα, οι υπουργοί και οι βουλευτές της Ν.Δ. την καραμέλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έβλεπε σύνορα στην θάλασσα. Η τακτική του πες πες κάτι θα μείνει εστέφθη νικήτρια προεκλογικά οπότε δεν προβλέπεται να εγκαταλείψουν τη λάσπη ειδικά με την παντοκρατορία τους στα μίντια. Αν και αυτό είναι ένα άλλο θέμα που το απάντησε με τηνν ομιλία του στο Σπούτνικ την Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας. Γίνεται εσείς φορέας της είδησης μέσα από τις πλατφόρμερς του διαδικτίου, έδωσε το μήνυμα, ο Αλέξης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: