ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Ικανοποίηση και αισιοδοξία εκφράζουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία αρχείου από την επιτυχημένη συγκέντρωση της 3-7-2019, στην πλ. Γεωργίου Πάτρας, με ομιλητή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα.



Από τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής και από το Φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Ικανοποίηση για την συμμετοχή της Νεολαίας στο Φεστιβάλ του ΣΠΟΥΤΝΙΚ, εκφράζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τονίζουν:


Είχαμε ένα τριήμερο ιδιαίτερα ενδιαφέρον, γόνιμο, παραγωγικό και ελπιδοφόρο τόσο σε σχέση με τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής όσο και αναφορικά με το φεστιβάλ ΣΠΟΥΤΝΙΚ της Νεολαίας.

Για δε την κάθοδο του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα που θα σημάνει την έναρξη της καμπάνιας εγγραφής μελών στον ΣΥΡΙΖΑ, λένε πως είναι θέμα που συζητείται στους κόλπους της ηγεσίας του κόμματος.

Και επισημαίνουν το καλό κλίμα που επικρατεί στο κόμμα:

Αφενός μεν στην Κεντρική Επιτροπή, μέσα από έναν ανοικτό και εποικοδομητικό διάλογο, εγκρίθηκε με μια σπάνια για το χώρο μας ομοφωνία ένα διακηρυκτικό κείμενο – κάλεσμα προς όλους τους αριστερούς, προοδευτικούς, δημοκρατικούς πολίτες που σε δύσκολες συνθήκες επέλεξαν να στηρίξουν εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά  και σε όλες και όλους αυτούς που ήδη αντιλαμβάνονται τους πολύ μεγάλους κινδύνους που διατρέχει η κοινωνική πλειοψηφία από τη διακυβέρνηση μιας απροκάλυπτα αυταρχικής αλλά και σκληρά νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης της Ν.Δ.

Αφετέρου δε, είμαστε ικανοποιημένοι διότι η συμμετοχή στο φεστιβάλ της Νεολαίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία και σφραγίστηκε από την αποφασιστικότητα, την αισιοδοξία και το χαμόγελο όλων όσοι συμμετείχαν, κυρίως νέες και νέοι, αλλά όχι μόνο. Αυτό το πυκνό τριήμερο διεργασιών, αποτελεί εφαλτήριο για να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ  παρακάτω, με δεδομένη την υπερψήφιση του κόμματος από το 40% των νεαρών ψηφοφόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: