ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Μαύρα σύννεφα στον ορίζοντα από τον... πάμπη για το νερό


 
Το φέρνει από δω, το πάει από κει, ο... πάμπης του ΣΚΑΪ, τελικά το ξεφουρνίζει. Δεν κρατιότανε άλλο ο άνθρωπος και αποφάσισε να συμβάλλει στην διαχείριση του νερού (α, ρε κάψα που την είχε ο ... πάμπης). Και να μην το κατέθετε! Όχι δηλαδή, που λέγατε ότι το μυαλό του το έχει αλλού. 

Και είπε λοιπόν: 

«Απαράδεκτα φθηνό» το νερό για τους πολίτες στην χώρα μας, γι αυτό και καλεί την υποεπιτροπή της Βουλής να δώσει «βάρος»  στο θέμα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων... Γιατί άραγε; Ξέρετε γιατί; 

Διότι:

«Το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική, η δε επεξεργασία του σπάνια ακόμα και σε μικρές πόλεις που θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτικά τα πράγματα».

Γι αυτό σύστησε στην Επιτροπή να ρίξει «βάρος στο θέμα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων».

Σίγουρα, κάτι θα θέλει να μας πει ο... πάμπης του ΣΚΑΪ ο Παπαδημήτριου, από την νέα του θέση, αλλά δεν το λέει ακόμα…

Μαύρα σύννεφα στον ορίζοντα πάντως στέλνει αυτή η διαπίστωση  του... πάμπη. Το πότε θα ξεσπάσουν σε μπόρα δεν γνωρίζουμε ακόμη. Θα είναι τότε που οι πολίτες θα βλέπουν το δημόσιο αγαθό της ύδρευσης στην Ελλάδα, ως είδος εν εξαφανίσει.

Α, ρε ... πάμπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: