ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Όλοι σήμερα δίνουμε παρών στην απεργία

«Όχι στο ηλεκτρονικό φακέλωμα των εργαζομένων» είπαν οι απεργούντες στην Πάτρα και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Όχι στην ηλεκτρονική παρακολούθηση των εργαζομένων από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, είπαν οι εργαζόμενοι σήμερα, βάζοντας φρένο στην αντεργατική πολιτική Βρούτση!


Με πανηλικιακή συμμετοχή γερόντων και μικρών παιδιών, πραγματοποιήθηκε 24ωρη απεργία πραγματοποίησαν  σήμερα ΑΔΕΔΥ και ΕΚΠ, στην οδό Κολοκοτρώνη Πάτρας.

Συμμετείχε η δημοτική αρχή Πατρέων, της οποίας ο επικεφαλής Δήμαρχος δήλωσε συμπαράσταση, αλλά παράλληλα και διχασμό συγκρίνοντας την σημερινή αντεργατική μνημονιακή πολιτική με την φιλεργατική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. 

Παράλληλα ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών  αντιδρώντας στις εργασιακές διατάξεις που περιλαμβάνει το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο για τις κλαδικές συμβάσεις και τη διαιτησία, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα παρκάτω:


«Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών εκφράζει την συμπαράστασή του  στην σημερινή πανελλαδική,  απεργιακή κινητοποίηση που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα.

Το «Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο» που προωθεί η κυβέρνηση περιέχει διατάξεις που πλήττουν τα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι πάντα σύμμαχοι με τους εργαζόμενους – συνεργάτες τους στην διεκδίκηση μεγαλύτερου διαθέσιμου εισοδήματος και στην υπεράσπιση των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων τους».


Ο Πρόεδρος του ΕΚΠάτρας ξεκίνησε τον κατάλογο των ομιλητών εκ μέρους των παρατάξεων.

Στην Πάτρα  η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου, αποτέλεσε το πρώτο ράπισμα κατά της πολιτικής της ΝΔ, με τους εργαζόμενους να φωνάζουν όχι στο ηλεκτρονικό φακέλωμα, για την λήψη εργατικών αποφάσεων.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 11 με καθυστέρηση λόγω του δυσμενούς καιρού. Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησαν οι ομιλίες των εκπροσώπων των συνδικαλιστικών παρατάξεων και ξεκίνησε  πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, που εξελίχθη ομαλά. 

Εκ μέρους του ΕΚΠ ομιλητής ήταν ο πρόεδρός του, που κάλεσε σε ενότητα την εργατοϋπαλληλική τάξη για την αντιμετώπιση της κυβερνητικής πολιτικής, στεκόμενος στο πρόταγμα εναντίον της ηλεκτρονικής παρακολούθησης των αποφάσεων των εργαζομένων.

Ο εκπρόσωπος της παράταξης Εργατική Ενότητα Ανατροπή.

Από την πλευρά της παράταξης, προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ και την ανανεωτική Αριστερά, ομιλητής ήταν ο τραπεζοϋπάλληλος, μέλος του ΔΣ του ΕΚΠ Γιώργος Παπασπυρόπουλος, επικεφαλής της παράταξης Εργατική Ενότητα Ανατροπή, που αναφέρθηκε στην ανάγκη ανασύστασης του συνδικαλιστικού κινήματος για να σταθεί απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία και στην αντεργατική πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, που επιχειρεί να καθυποτάξει τα συνδικάτα μέσω της ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Βρέθηκε δε, αντιμέτωπος με την πολιτική Βρούτση, για τις απολύσεις των εργαζομένων!














 












Δεν υπάρχουν σχόλια: