ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Διαβούλευση με τους θεσμούς για οφειλές σε Εφορίες και Ταμεία

 
Συνεχείς είναι οι τηλεδιασκέψεις μεταξύ της κυβέρνησης και των θεσμών αλλά και εκπροσώπων των ελληνικών τραπεζών για το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας. 


Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του μήνα η Αθήνα θα στείλει στους θεσμούς προς διαβούλευση δύο διαφορετικά νομοσχέδια -για ρυθμίσεις οφειλών σε Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία.

Στο επίκεντρο είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες για το διάδοχο σχήμα του νόμου Κατσέλη, καθώς και οι ενστάσεις που είχε εκφράσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, αν και το νέο σχέδιο νόμου που συμφωνήθηκε με τις τράπεζες στη σύσκεψη που έγινε πρόσφατα στο Μέγαρο Μαξίμου, εκτιμάται ότι αντιμετωπίζει πολλά από τα ζητήματα που έθεσε η ευρωπαϊκή τράπεζα.

Ανοικτό το ενδεχόμενο εκταμίευσης του 1 δισ. στο Eurogroup της 11ης Μαρτίου ή του Απριλίου, δήλωσε πηγή της ευρωζώνης μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Euroworking Group.

Παράλληλα η απόδοση του 10ετούς ομολόγου του ελληνικού δημοσίου υποχώρησε στο 3,647% που είναι το χαμηλότερο επίπεδο ενός και πλέον έτους, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Οι αποδόσεις των μακροπρόθεσμων γερμανικών ομολόγων ήταν σήμερα σε τροχιά να καταγράψουν τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία αύξησή τους για ένα και πλέον έτος, αντανακλώντας τη μείωση της ανησυχίας για τις προοπτικές της παγκόσμιας ανάπτυξης και τις ελπίδες για αποφυγή ενός Brexit χωρίς συμφωνία.

Στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες έδειξαν ότι η οικονομία των ΗΠΑ επιβραδύνθηκε λιγότερο από το αναμενόμενο στο τέταρτο τρίμηνο, μειώνοντας τους φόβους ότι μπορεί να επίκειται μία ύφεση. Η δραστηριότητα του μεταποιητικού τομέα της Κίνας συρρικνώθηκε για τρίτο συνεχόμενο μήνα τον Φεβρουάριο, αλλά με βραδύτερο ρυθμό, σύμφωνα με σημερινά στοιχεία.

Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: