ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

«Κλωτσιά» στον ρατσισμό και «πάσα» στην αλληλεγγύη

Κλωτσιά στον ρατσισμό και πάσα στην αλληλεγγύη δίνει η ποδοσφαιρική ομάδα προσφύγων της ΑΡΣΙΣ, που αριθμεί περισσότερα από 100 μέλη από διάφορες χώρες. 

«'Ονειρό τους είναι να παίξουν και επαγγελματικά, αλλά υπάρχουν νομικά κωλύματα, τα οποία πρέπει να ξεπεραστούν» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Τζουβάρας, από γήπεδο της Θεσσαλονίκης όπου έδωσαν χθες το βράδυ αγώνα με την ομάδα του Σωματείου εργαζομένων του ΙΚΑ, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Η «ARSIS Football Club» δημιουργήθηκε πριν από έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη και πλέον αριθμεί περισσότερα από 100 μέλη, πρόσφυγες και μετανάστες από Συρία, Παλαιστίνη, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράν, Ιράκ, Νέα Γουινέα, Μαρόκο, Αλγερία, Μπουρκίνα Φάσο, Μάλι και Σομαλία, ηλικίας 15 - 27 ετών. Διαμένουν σε ξενώνες ασυνόδευτων εφήβων αγοριών, σε προσφυγικούς καταυλισμούς και σε κοινωνικά διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη.

«Τα παιδιά έχουν έρθει απ΄όλο τον κόσμο και είμαστε εδώ όχι μόνο για να τα φιλοξενήσουμε αλλά για να τα υποστηρίξουμε και να τα μάθουμε ποδόσφαιρο προκειμένου να συνεχίσουν να κάνουν κάτι που έχουν μάθει να αγαπάνε και να εκφράζονται μέσα απ΄αυτό» αναφέρει ο κ. Τζουβάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: