ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Γ. Ρώρος: Κορυφαία προτεραιότητά μας το φυσικό αέριο

Γ. Σταθάκης - Γ. Ρώρος, κατά την έξοδό τους από την ΠΔΕ.

Γ. Ρώρος: δεσμευόμαστε ως δημοτική παράταξη να το προωθήσουμε
Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, σχετική με την σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας μεταξύ αυτής και του Υπουργού κ. Σταθάκη, για την έλευση του υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Πάτρα, τονίζει πως «η εγκατάσταση του φυσικού αερίου αποτελέσει κορυφαία προτεραιότητα της πόλης μας και των συμπολιτών μας».
Αναλυτικά η ανακοίνωση περιλαμβάνει τα παρακάτω:

«Η δέσμευση του Υπουργείου, δια στόματος του κ. Σταθάκη, στη σημερινή σύσκεψη φορέων που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και αφορούσε στην ένταξη της Πάτρας στον σχεδιασμό της επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου με σαφή και διασφαλισμένα χρονοδιαγράμματα και χρηματοδοτήσεις αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη της Πάτρας.
Το φυσικό αέριο αποτελεί αναπτυξιακή υποδομή που προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις και βιομηχανίες της περιοχής και εξοικονομεί πόρους από τα νοικοκυριά ανοίγοντας θέσεις εργασίας και βελτιώνει την ποιότητα ζωής αφού μειώνει δραστικά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την κατανάλωση ενέργειας.
Για αυτό δεσμευόμαστε ως δημοτική παράταξη, ως ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, ότι θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε στην ανάληψη των ευθυνών που αναλογούν στην τοπική αυτοδιοίκηση ώστε η εγκατάσταση του φυσικού αερίου να αποτελέσει κορυφαία προτεραιότητα της πόλης μας και των συμπολιτών μας.
Είναι καιρός να υλοποιήσουμε τη δίκαιη ανάπτυξη που δικαιούμαστε. 
Ήρθε η Ώρα της Πάτρας.  
Πάτρα, 31/01/2019»
Εν μέσω Ηλία Γρηγόρη, Γραμματέα του Δημ. Συμβουλίου Πατρέων και Γιώργου Ρώρου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ,  ο κ. Γιαννακίδης, υφυπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης. Στιγμιότυπο μετά την σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, για την εγκατάσταση φυσικού αερίου στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: