ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Σε άλλη γραμμή από τη ΝΔ ο Κουμουτσάκος για το Δημοψήφισμα;


Φωτογραφία αρχείου, από την γνωστή σκηνή στο Σύνταγμα, όπου ακροδεξιοί ελληναράδες προπηλάκισαν τον πρώην διπλωμάτη Γ. Κουμουτσάκο, σημερινό εκπρόσωπο της ΝΔ και τομεάρχη Εξωτερικών. Αποφεύγοντας παραλληλισμό με την φασιστική ακροδεξιά ο Γ. Κουμουτσάκος θεωρεί ως πρώην διπλωμάτης ότι  "το 90% που ψήφισε υπέρ επιτρέπει στον Ζάεφ να επιχειρήσει συνέχεια στην διαδικασία"!'



Απαντώντας στο ερώτημα "γιατί δεν ψήφισαν τη συμφωνία, αν είναι τόσο καλή για τα Σκόπια;" ο κ. Κουμουτσάκος αρχικά πήγε να αποφύγει την απάντηση με το κλισέ περί "κακιάς συμφωνίας"

"Το 90% που ψήφισε υπέρ επιτρέπει στον Ζάεφ να επιχειρήσει συνέχεια στην διαδικασία" ανέφερε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στη συνέχεια κάλεσε τον Πάνο Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση λέγοντας: "Αν εννοεί αυτά που λέει ο κ. Καμμένος πρέπει να το κάνει τώρα". 

Απαντώντας στο ερώτημα "γιατί δεν ψήφισαν τη συμφωνία, αν είναι τόσο καλή για τα Σκόπια;" ο κ. Κουμουτσάκος αρχικά πήγε να αποφύγει την απάντηση με το κλισέ περί "κακιάς συμφωνίας".
Όμως οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τελικά ο κ. Κουμουτσάκος απάντησε με μια γενικόλογη ερμηνεία περί εθνικισμών: "To αίσθημα ταυτότητας το οποίο συνδέεται με συναισθήματα και με μη ορθολογικές εκτιμήσεις, αλλά με την ιστορία και τις μνήμες οδηγεί τους λαούς σε ορισμένες στάσεις".

Ωστόσο αδιευκρίνιστο και νεφελώδες παραμένει το τι θα πράξει η Ν.Δ. αν ποτέ γίνει κυβέρνηση και όπως είπε ο τομεάρχης Εξωτερικών της, θα πρέπει να αφεθούμε στην σιγουριά και την πίστη ότι θα υπηρετήσει το εθνικό συμφέρον.

Όπως έπραξε δηλαδή όλα τα προηγούμενα χρόνια επιλέγοντας να μεταθέτει διαρκώς το πρόβλημα για το μέλλον, ώσπου τελικά η γειτονική χώρα να αναγνωρίζεται  από 41 άλλες, ως Μακεδονία σκέτο και τώρα που δέχθηκαν οι γειτόνες να αλλάξουν όνομα να θυμηθούν την εθνότητα και τη γλώσσα... για να μην επιλυθεί ποτέ και να εισαχθούν στους διεθνείς οργανισμούς ως Μακεδονία σκέτο.

Ο ΑΝΤ1 απέκλεισε τους χρήστες από αυτό το βίντεο που έδωσε στο γιουτούμπ. Ποιος ο λόγος; Να μην πάρει έκταση το ζήτημα, αλλά και να μην εκτεθεί έναντι της ΝΔ από τα λεγόμενα του Κουμουτσάκου... 



Δεν υπάρχουν σχόλια: