ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Έκθετοι οι Μ. Σπυράκη, Κ. Μητσοτάκης και Ευ. Βενιζέλος

Αποκάλυψη της εφημερίδας «Καθημερινή» δικαιώνει την επιμονή του ΠτΔ Π.Παυλοπουλου να επιβληθούν συνταγματικές αλλαγές στην ΠΓΔΜ - Μετέωροι στο ΚΙΝΑΛ

Οι σημερινές αποκαλύψεις της εφημερίας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επιβεβαιώνουν ότι ο Ζάεφ κι η διπλωματία της χώρας της ΠΓΔΜ δεν ήθελαν με τίποτα τις συνταγματικές αλλαγές.
Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του netakias.com ήταν μάλιστα επιχείρημα πολλών εγχώριων πολιτικών, δήθεν μακεδονομάχων, ότι η συνταγματική αλλαγή ήταν κάτι επουσιώδες, κάτι που τελικά, όπως φαίνεται από τις αποκαλύψεις είναι κόκκινη γραμμή για τον Ζάεφ, που τώρα δυσκολεύεται να βρει πλειοψηφία για να προχωρήσει τις τροποποιήσεις και αποδεικνύει και την υψιστη σημασία της.


Αυτές οι εξελλίξει είναι μεγάλη δικαίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου που επέβαλε τις άλλαγες, και είναι έκθετοι στο ΚΙΝΑΛ, που υποστήριζαν ότι δεν χρειάζονται, υπηρετώντας πρακτικά τον Ζάεφ! 

Εντύπωση προκαλεί η θέση αυτή του ΚΙΝΑΛ, παρά του ότι έχει τόσους συνταγματολόγους στις τάξεις του, που δεν δικαιολογούν τέτοια…αφέλεια.

Καθ’ ολα ύποπτες είναι επίσης οι συναντήσεις της Μαρίας Σπυράκη με τον Ζάεφ κι ακόμη περισσότερο οι αγχωμένες (μη-)εξηγήσεις που αντί να ξεκαθαρίσουν τον σκοπό των συναντήσεων, αυξάνουν τις υποψίες μας.
Εξ αυτών σοβαρότατο θέμα φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί στη Νέα Δημοκρατία μετά τις αποκαλύψεις της γερμανικής εφημερίδας για τα μυστικά ραντεβού. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κυρία Σπυράκη φέρεται εξοργισμένη διότι περίμενε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βγει να την στηρίξει δημόσια για αυτές τις συναντήσεις, καθότι όπως φαίνεται ήταν απολύτως εις γνώση του. 

Η αποκάλυψη όμως της καθημερινής ότι την ίδια περίοδο που η κυρία Σπυράκη φέρεται να έκανε τα κρυφά ραντεβού, ο σκοπιανός πρωθυπουργός απαιτούσε να μην περάσει ο όρος για τις συνταγματικές αλλαγές στην συμφωνία, όρος που εντέλει επέβαλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά. 

Διότι ακριβώς την ίδια εποχή, εκτός από την κυρία Σπυράκη, και ο Βαγγέλης Βενιζέλος έβγαινε και ισχυριζόταν ότι οι συνταγματικές αλλαγές δεν ήταν απαραίτητες! Στην γραμμή Ζάεφ δηλαδή!

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: