ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Την Πέμπτη κληρώνει για Κυριάκο και Φρούτζη-Novartis

3η ημέρα αφωνίας της ΝΔ!
 

Τρίτη ημέρα σήμερα από την Κυριακή 1 Ιουνίου 2018, που η εφημερίδα Documento αποκάλυψε τις προνομιακές σχέσεις του Προέδρου της ΝΔ με τον πρωταγωνιστή του σκανδάλου του φαρμάκου κ. Φρούτζη επικεφαλής της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis και την αλληλουχία των φιλικών emails που αντάλλασσαν, όπως και το γεύμα που παρατέθηκε από τον Φρούτζη στην ομήγυρη των συνεργατών της Novartis, μεταξύ των οποίων και ο Κυρ. Μητσοτάκης και ο αχός των δημοσιευμάτων δεν λέει να σταματήσει. Σε αυτόν προστέθηκε σήμερα και το Μαξίμου, που ζητά ξεκαθάρισμα του τί ακριβώς συζητήθηκε σε εκείνη την συνάντηση.


Στο μεταξύ προκαλεί εντύπωση η αφωνία των φιλικών στην ΝΔ  ΜΜΕ, που κάνουν  σαν να μην συνέβη τίποτε, ή το χειρότερο δειλά, δειλά παίρνουν θέση απλού παρατηρητή. Σε τέτοιο δε βαθμό, που απλοί, καθημερινοί πολίτες να αναρωτούνταν τι θα συνέβαινε στην αντίθετη περίπτωση που ο Πρωθυπουργός αποδέχονταν την άτυπη πρόσκληση που είχε απευθύνει ο κ. Φρούτζης στον Αλ. Τσίπρα, για να μετάσχει σε γεύμα εργασίας, μακριά από το βλέμμα της κοινωνίας!

Απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη «για τις προνομιακές του σχέσεις με τον κ. Φρουζή, πρωταγωνιστή του σκανδάλου Novartis» ζητά τώρα και η κυβέρνηση, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ για τρίτη μέρα κρύβεται. 

«Η σιωπή του κ. Μητσοτάκη για τις αποκαλύψεις των emails  και των μυστικών δείπνων με τον κ. Φρουζή και επιχειρηματίες κυρίως από τον χώρο του φαρμάκου επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση του και πολλαπλασιάζει τα ερωτήματα για αυτά που θέλει να κρύψει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Όσο και να κρύβεται όμως, την Πέμπτη, θα αναγκαστεί να πάρει θέση όχι μόνο για την αποτυχία της καταστροφολογίας του στην Οικονομία αλλά και για τις ιδιαίτερες σχέσεις του με τον κ. Φρουζή» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: