ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Στ. Κοντονής: Αστεία τα περί επεμβάσεως στη Δικαοσύνη



«Τουλάχιστον αστείες» χαρακτήρισε τις αναφορές για ωμές παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο έργο της Δικαιοσύνης ο Στ. Κοντονής και κατηγόρησε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ότι αποτελεί «ένα ιδιότυπο κόμμα της Κεντροδεξιάς που σύρεστε πίσω από τη ΝΔ».


Τα παραπάνω ειπώθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή επίκαιρης επερώτησης της ΔΗΣΥ η οποία έκανε λόγο για ωμές παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο έργο της Δικαιοσύνης με στόχο τη χειραγώγησή της.

«Από πουθενά δεν προκύπτει παρέμβαση της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Κοντονής ενώ κατηγόρησε τόσο τη ΔΗΣΥ όσο και τη ΝΔ για υποκρισία, έωλους, αβάσιμους ισχυρισμούς και φθηνά επιχειρήματα, αντιτείνοντας ότι επί δικών τους ημερών γίνονταν συστηματικά παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και μάλιστα με νομοθετικές πρωτοβουλίες.

«Δεν συνιστά παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης η κριτική σε δικαστικές αποφάσεις. Ενισχύει το κύρος της η κριτική. Η Δικαιοσύνη έχει ανάγκη την κριτική, όχι την αφωνία» τόνισε ο κ. Κοντονής, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι «η κριτική πρέπει να γίνεται πάντα με ψυχραιμία» και προσέθεσε ότι «υπερβολές και χαρακτηρισμοί δεν χρειάζονται».

«Η κριτική στις δικαστές αποφάσεις ούτε αδυνατεί ούτε αποθαρρύνει τους δικαστές να πράξουν κατά το νόμο και κατά τη συνείδηση τους. Είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε, οι δικαστικές αποφάσεις από αυτή την κυβέρνηση γίνονται απόλυτα σεβαστές και εφαρμόζονται από το Άλφα ως το Ωμέγα. Αυτός είναι ο σεβασμός στη Δικαιοσύνη, και όλα τα άλλα είναι φθηνά επιχειρήματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: