ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Για τους λειτουργούς Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής Αγ. Ανδρέα


 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Μετά την νοσηλεία μου στην Πλαστική Χειρουργική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «ο Άγ. Ανδρέας», θεωρώ επιβεβλημένο να ευχαριστήσω τους λειτουργούς του νοσηλευτικού ιδρύματος, για τις αγόγγυστες υπηρεσίες που μου προσέφεραν, κατά το διάστημα της παραμονής μου.

Με πρώτο τον λειτουργό κ. Αριστείδη Τσίρο, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και αυτό της υπηρεσίας Καθαριότητας, μου εμπέδωσαν την αίσθηση ότι το νοσοκομείο του «Αγ. Ανδρέα» δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από άλλα γνωστά μεγάλα νοσοκομεία, καθώς και το ίδιο ως μεγάλη νοσηλευτική μονάδα κατέχει τις προϋποθέσεις για μία σύγχρονή επιστημονική παροχή υπηρεσιών με βάση τον ουμανισμό και την πίστη στον όρκο του Ιπποκράτη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια: