ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα οδικά έργα ΔΕ


Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας θα υποδεχτεί περίπου στις 7 μ.μ αύριο Τρίτη 8 Μαΐου 2018, στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου τα μέλη της  Επιτροπής «Μεταφορές και Τουρισμός (TRAN)» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 Τα μέλη της Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα βρεθούν στην περιοχή στο πλαίσιο επίσκεψης στις μεγάλες υποδομές μεταφορών της Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα  στα μεγάλα έργα που ανήκουν στο Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών (TEN-T) και συγκεκριμένα στους αυτοκινητόδρομους της Ιονίας και της Ολυμπίας Οδού.
Κατά την παρουσία  τους στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου,  τα μέλη της Επιτροπής  θα ενημερωθούν για τα στοιχεία του έργου και της συμβολής του στην ανάπτυξη της περιοχής, ενώ θα ακολουθήσει ξενάγηση.
Νωρίτερα, στις 2 το μεσημέρι o Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας  θα συμμετάσχει σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην Άρτα, παρουσία των υπουργών υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγας Γεροβασίλη και του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καρχιμάνη,  με θέμα τις μεταφορές, την προσβασιμότητα και τη διασυνδεσιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: