ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Ψήφισμα για το Αφρίν και τις ΔΟΥ στο Δήμο Πατρέων


Αποστολή αιτήματος στην Γ.Γ.Α, για την έγκριση 20 θέσεων ωρομίσθιων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ΙΔΟΧ, που θα προσληφθούν αποκλειστικά με αντίτιμο, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού, περιόδου 2018-2019. Εγκρίσεις εννέα περιπτώσεων, διαγραφή οφειλής είκοσι έξι συμπολιτών, μία χορήγηση αδείας σε δημοτικό σύμβουλο, δέκα  εγκρίσεις πρωτοκόλλου, για την αποζημίωση, ανανέωση συνδρομών του Δήμου σε εφημερίδες και περιοδικά, αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση μελών στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ και κάποια άλλα διαδικαστικά θέματα θα απασχολήσουν το Δημοτικπό Συμβούλιο Πατρέων, που συνεδριάζει την 28η   Μαρτίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15.00, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Και φυσικά πρώτα στην ημερησία διάταξη του καταλόγου των εξήντα οκτώ (68) θεμάτων είναι:

Επέμβαση στο Αφρίν της Συρίας, εξελίξεις στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή. Έκδοση σχετικής Απόφασης (εισηγητής:Δ. Πλέσσας – Αντ/ρχος) και Έκδοση ψηφίσματος για τις συγχωνεύσεις των ΔΟΥ (σχετικό το από 28-2-2018 έγγραφο του Συλλόγου εργαζομένων στις ΔΟΥ Αχαΐας, Ηλείας, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου) (εισηγητής:Π. Μελάς – Αντ/ρχος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: