ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Το δράμα επαγγελματιών σε αριθμούς που συγκλονίζουν!


Στην τρύπα του χρέους βρίσκονται 12,3 δισεκατομμύρια ευρώ, που  είναι αποτέλεσμα της οικονομικής ύφεσης, η οποία πλήττει τον εμπορικό κόσμο, ενεργό και μη. Ο δε νόμος Κατρούγκαλου για τους συνταξιούχους εμπόρους που είναι χρεοφειλέτες αποτελεί θηλιά στο λαιμό τους. Άμεση είναι η ανάγκη για τροποποίηση στηνν κατεύθυνση των περισσότερων δόσεων. Διότι παρά του μη έχοντος, ουκ αν λάβεις!



Νέα νομοθετική ρύθμιση έρχεται για να δώσει λύση σε χιλιάδες εμπόρους - 10,3 δισ. χρέη 306 χιλ. ενεργών - 2 δισ. τα χρέη μη ενεργών, αλλά αγνοούνται οι συνταξιούχοι!


Το αίτημα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που έχει θέσει μετ’ επιτάσεως το τελευταίο διάστημα ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, λύνεται με νομοθετική ρύθμιση και αφορά χιλιάδες συναδέλφους μας.

Το Υπουργείο Εργασίας, θα προωθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα, νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα να εξασφαλίσουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ασφαλιστική ενημερότητα οι οφειλέτες που καταβάλλουν τις τρέχουσες εισφορές από 1/1/2017.

Αυτό ανέφερε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Τάσος Πετρόπουλος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη βουλή του ανεξάρτητου βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου.

Στη δευτερολογία του ο Υφυπουργός έδωσε στοιχεία σχετικά με τις ασφαλιστικές οφειλές των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών. Συγκεκριμένα: 28.000 είναι οι οφειλέτες που συνεχίσουν και τηρούν τη ρύθμιση των 100 δόσεων και 4.400 έχουν πληρώσει όλες τις δόσεις και έχουν εξοφλήσει. Από τους ενεργούς επαγγελματίες οφειλέτες περίπου 306.000 χρωστούν 10.300.000.000 ευρώ. Οι υπόλοιποι που δεν είναι ενεργοί οφείλουν 2.000.000.000 ευρώ.
_________
Υπενθύμιση του Istologiou G. Mosxou: Στην κατηγορία των πληττομένων εμπόρων υπάγονται και αυτοί που εξήλθαν στην συνταξιοδότηση, αλλά αδυνατούν να ανταποκριθούν ακόμη και στην υποχρέωση της σίτισης των οικογενειών τους, όταν από τα 700 ευρώ που είναι κατά μέσο όρο η μηνιαία σύνταξή τους, τούς κατακρατεί ο νόμος Κατρούγκαλου τα 500 ευρώ έναντι του χρέους των και υποχρεώνονται επί τρεισήμισι έτη να πληρώσουν τις ανάγκες τους με τα υπόλοιπα 200 ευρώ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: