ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Άνθρωποι της ΝΔ παρακώλησαν ενέργειες του Υπ. Άμυνας

«Τα στοιχεία που δόθηκαν στη Δικαιοσύνη θα οδηγήσουν ότι την πώληση μη αναγκαίου επιχειρησιακά παλαιού αμυντικού υλικού παρακώλυσαν άνθρωποι που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία και εξετάζεται αν έπαιρναν εντολές από τη Νέα Δημοκρατία» αναφέρει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, απαντώντας στην επιστολή του Κ. Μητσοτάκη προς τον πρόεδρο της Βουλής.


«Ό,τι και αν κάνουν θα αποδειχθεί η αλήθεια και θα οδηγηθούν πολίτες, διπλωμάτες, πολιτικοί και άλλοι στη Δικαιοσύνη για την απώλεια 66 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς ούτε καν είχαν φανταστεί νομοθετική ρύθμιση για πώληση παλαιού υλικού» αναφέρει το ΥΠΕΘΑ και προσθέτει:

«Όσον αφορά τη Βουλή, βεβαίως η υπόθεση θα έρθει στο Κοινοβούλιο από τη Δικαιοσύνη, για να αποδοθούν ευθύνες στα πολιτικά πρόσωπα που ευθέως εμπλέκονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: