ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Υπόθεση Ζαφειρόπουλου: Προπαγάνδα της ΝΔ για ένα άδειο πουκάμισο!

Με αφορμή το γεγονός της αποκάλυψης των δολοφόνων του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου και με την ιδιαιτερότητα ότι ο εν λόγω δικηγόρος είχε στενές σχέσεις με το κόμμα της ΝΔ, απαραίτητο είναι το παρακάτω σχόλιο:


Τα ιδιαίτερα της υπόθεσης αυτής, αφορούν τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και θα γνωσθούν εν καιρώ. Αποφεύγοντας να εμπλακούμε στο λάιφ στάιλ της υπόθεσης, το μόνο που δικαιούμεθα ως απλοί πολίτες, είναι να ερωτήσουμε την ηγεσία της ΝΔ, εάν άξιζε τον κόπο, που προσπάθησε να εμπλέξει την βρώμικη υπόθεση με την πολιτική εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του υπ. Δικαοσύνης, για να μας πείσει ότι δήθεν κινδυνεύουν για την πολιτική τους δράση οι προσκείμενοι στην ΝΔ.

Ο 32χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής ως ο άνθρωπος που πάτησε την σκανδάλη, πριν από 19 ημέρες στο γραφείο του δικηγόρου, στην οδό Ασκληπιού 154, ομολόγησε χτες την πράξη του και έδωσε στοιχεία που γνώριζε, φωτίζοντας τα κενά που υπήρχαν για να κλείσει οριστικά η υπόθεση. Η σύλληψη του έγινε το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ωστόσο το γεγονός διέρρευσε το απόγευμα της Τρίτης, καθώς η όλη επιχείρηση έγινε κάτω από πλήρη μυστικότητα.

Δύο Αλβανοί που «νοικιάστηκαν» από άλλους ομοεθνείς τους για να τον εκφοβίσουν τον δικηγόρο, είναι οι δράστες. Κίνητρο της επίθεσης που κατέληξε στη δολοφονία, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, φέρεται πως είναι εκβίαση σε βάρος κρατούμενου για την υπόθεση της Energa και πελάτη του Ζαφειρόπουλου, από τον οποίο Αλβανοί κρατούμενοι των φυλακών ζητούσαν 5 εκατομμύρια ευρώ.

Στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», δημοσιοποιήθηκε την Τετάρτη βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του 32χρονου κοντά στον καταυλισμό των Ρομά στην Εγλυκάδα της Πάτρας.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια: