ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Πάρτο Αλλιώς


Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Έγινε  παρεξήγηση
·        Και εξήγηση δεν δόθηκε
·        Και τα περί αριστεράς
·        Και διωγμών

·        Και , και ;
·        Λόγια τ’ αέρα .
·        Ο σοβαρότητα των θεσμών
·        Είναι ένα κουρέλι
·        Και οι θεσμοί κουρελού…
·        Δημοψήφισμα
·        Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους
·        Και οι πολίτες τις δικές μας
·        Κυρίως …
·        Επιτευχθεί συμφωνία η οποία προβλέπει την καταβολή φόρου από 50% έως 60% για την οικειοθελή αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων του παρελθόντος. Ειδικότερα, προβλέπεται καταβολή φόρου: 50% για υποθέσεις που δεν έχει ξεκινήσει φορολογικός έλεγχος 55% για υποθέσεις που ο έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη και 60% για φορολογούμενους με υποθέσεις για τις οποίες ο έλεγχος έχει ολοκληρωθεί.
·        Δήλωσέ τα
·        Για να σώσεις τα μισά..
·        Άντε πάλι …ξεσκόνισμα
·        Στα στρώματα …
·        …και οι Ξεχασιάρηδες…
·        Ο Αμερικανός νομπελίστας οικονομολόγος δεν πιστεύει ότι η Ιταλία θα παραμείνει μακροπρόθεσμα στην ευρωζώνη. "Οταν συνομιλώ με τους Ιταλούς διαισθάνομαι μιαν αυξανόμενη απογοήτευση από το ευρώ. Στους Ιταλούς γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι η Ιταλία δεν μπορεί να λειτουργήσει εντός του ευρώ. Είναι για τους Ιταλούς πραγματικά δύσκολο συναισθηματικά και χρειάστηκαν καιρό να το αποδεχθούν ". 

·        Vaffanculo euro  

·        Συριακός στρατός : Οποιοσδήποτε παραμείνει εντός του ανατολικού τομέα του Χαλεπίου, που ελέγχεται ακόμη από τους αντάρτες, μετά την προσφορά ασφαλούς αποχώρησης, θα  αντιμετωπίσει την αναπόφευκτη μοίρα του. Συνεχίζεται το σφυροκόπημα της πόλης από αέρος και εδάφους.
·        Τα σκυλιά του Πολέμου και ο «κυνισμός» τους…
·        O πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Γκουτιέρες θα είναι ο επόμενος γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών.
·        Η… εκδίκηση του Νότου…
·        Γ. Κουτσούκος  είπε  σε βουλευτή «Δεν πας στη Θεσσαλία να ασχοληθείς με το πράσινο σκουλήκι;». 
·        Και στην Ηλεία έχει
·        Αν δεν κάνω λάθος …
·        Η εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, διέταξε ποινική δίωξη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου και ακόμη 14 στελεχών της τράπεζας Marfin. H δίωξη σχετίζεται με την πολυσυζητημένη δικογραφία που χειρίστηκε η εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη.
·        Μη με κοιτάς
·        Ουδεμία σχέση…

·        Χ. Βερναρδάκης: Η κινητικότητα(σ.σ των Δημοσίων Υπαλλήλων)  παντρεύει τις επιλογές των εργαζόμενων με τις ανάγκες των υπηρεσιών

·        Προσοχή μη …χαθούν στο δρόμο…
·        Η  αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου «Δεν κατανοώ το θόρυβο που ξεσήκωσε η Ιεραρχία, είναι αυθαίρετο να ζητεί ο Αρχιεπίσκοπος διάλογο από μηδενική βάση»
·        Ούτε αυτό το κατάλαβες;

·        Συγκροτείται η επιτροπή για τη συνταγματική αναθεώρηση

·        Υπάρχει και η κοινωνία
·        Όλες οι εκφάνσεις της …
·        Ο υπουργός Άμυνας μιλώντας για ενδεχόμενο ανασχηματισμό είπε πως πρόκειται για αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού , ωστόσο τόνισε ότι μπορεί να γίνει άνοιγμα σε παραγωγικούς φορείς της κοινωνίας που δεν θα προέρχονται κατ΄ανάγκη από την αριστερά , αλλά και στους Καραμανλικούς, οι οποίοι βρίσκονται υπό διωγμό στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
·        Εξορισμένοι, εκτοπισμένοι, φυλακωμένοι
·        Λευτεριά στους Καραμανλικούς
·        Από τις σκοπιμότητές τους…
·        Ιερέας στην Πάτρα :"...όσα παιδιά έλθουν στο Κατηχητικό και δεν κάνουν πολλές απουσίες, στο τέλος θα μπουν σε κλήρωση για ένα τάμπλετ" είπε, αφήνοντας άναυδους τους πιστούς. 
·        Και όσοι μεγάλοι δεν κάνουν αμαρτίες
·        Θα πάνε στον παράδεισο (Αμαρουσίου)
·        Εισιτήρια δωρεάν
·        Χωρίς κλήρωση …

·        Εκλογές; Είσαι καλά παιδί μου; Με αυτόν τον τρόπο αντέδρασε χθες ο Ν. Βούτσης όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο εάν η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

·        Εσείς;
·        Ποτάμι: «Εικόνα από το Ιράν θυμίζει η συνάντηση για την παιδεία»
·        Δεν έχετε δει παπά κ@λο
·        Γι’ αυτό τα λέτε…
·        H Νατάσα Παζαϊτη, εκπρόσωπος της Ελλάδας στο διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού
·        Αυτό είναι έργο Μπέτυ …μου
·        Και άσε τις διδασκαλίες …
·        H Νομική Σχολή Αθηνών, εκπροσώπησε την Ευρώπη, ως πρωταθλήτρια για το 2016, στους Παγκόσμιους Τελικούς του Διεθνούς Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης για το Δίκαιο του Διαστήματος «Manfred Lachs Space Law Moot Court Competition» αναδείχθηκε  παγκόσμια πρωταθλήτρια, ενώ το μέλος της ομάδας Φιλαρέτη Κουϊμτζή Φιλαρέτου ανακηρύχθηκε καλύτερη αγορήτρια του διαγωνισμού παγκοσμίως .
·        Περιζήτητοι στην αγορά
·        Τα λαμόγια πληρώνουν…
·        Γιάννης Καλλιάνος : Ύστερα από σοβαρό προβληματισμό, αποφάσισα να ενταχθώ στη Νέα Δημοκρατία. Πήρα πολύ σοβαρά υπ’ όψιν μου τις απόψεις εκατοντάδων πολιτών με τους οποίους συζήτησα.
·        Τι είπε ο Λεβέντης για τη μετακίνηση-μεταγραφή ;
·        Τον κακό του τον καιρό…
·        Μειώθηκαν κατά 50% οι θέσεις εργασίας νέων στην Ελλάδα
·        Πότε ;
·        Από την αρχή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης μία στις δύο θέσεις εργασίας που κατείχαν νέοι άνθρωποι στην Ελλάδα , χάθηκαν . Κυρίως όσοι ήταν από 15 έως 29 ετών επλήγησαν στον μέγιστο δυνατό βαθμό από την ύφεση και τη συνεπακόλουθη αύξηση της ανεργίας. Στην ίδια ακριβώς μοίρα βρέθηκαν οι νέοι της Ισπανίας και της Ιρλανδίας.
·        Αααα….
·        Αναλυτικά στην καθημερινή…
·        Ο υπουργός Άμυνας , αποκάλυψε στο ΑΜΠΕ, ότι ο κ. Καλογρίτσας τον είχε καλέσει δύο φορές στο σπίτι του, τη μία παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και του ζήτησε να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου. 'Όπως είπε ο υπουργός Άμυνας την επόμενη φορά που συναντήθηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα, του ζητήθηκε να μην συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ.
·        Δεν τον έπεισαν
·        Δυστυχώς…
·        Κάποιος που διατηρεί μια ευρυζωνική σύνδεση (σταθερού σημείου) στην Ελλάδα θα πρέπει να δαπανά το 2,79% του ετήσιου εισοδήματός του. Ο μέσος όρος στην Ευρώπη ανέρχεται σε 1,90% και το κόστος στην Ε.Ε. των 28 μεταβάλλεται από το 1,23% (Γαλλία) μέχρι το 4,58% (Κροατία) του εισοδήματος της κάθε χώρας. Χρεώσεις παρεμφερείς με την Ελλάδα εφαρμόζονται στην Ιταλία (2,39%) και στη Σλοβενία (2,89%). Επίσης, στις πιο ακριβές χώρες συγκαταλέγονται οι μεσογειακές χώρες-μέλη της Ε.Ε., όπως η Κύπρος (4,13%), η Πορτογαλία (3,41%) και η Ισπανία (3,19%). Οι τρεις τελευταίες είναι κατά σειρά η 2η, η 3η και 4η πιο ακριβή χώρα της Ε.Ε.
·        Ανάποδα δεν έπρεπε να είναι;
·        Ο κ. Κοντομηνάς επανέλαβε πολλές φορές ότι ο Alpha δεν πρόκειται να κλείσει και κατηγόρησε τον Υπουργό Επικρατείας λέγοντας ότι οι "άνθρωποι του" οι οποίοι είχαν μπει δίχως χρήματα στον διαγωνισμό του ζήτησαν το 51% του καναλιού, τέσσερις πολιτικές εκπομπές την εβδομάδα καθώς και τον έλεγχο του πολιτικού ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων.
·        Πάντως ο Βερύκιος είναι καλύτερος
·        Και πιο …όμορφος.

·        ΔΝΤ: Στα 900 δισ. ευρώ τα κόκκινα δάνεια στις ευρωπαϊκές τράπεζες

·        Τα ελληνικά όμως εκτός από κόκκινα
·        Είναι και …ΣΥΡΙΖΑ..
·        Το Πολεμικό Ναυτικό του Ισραήλ αναχαίτισε, το «πλοίο των γυναικών» που κατευθυνόταν προς τις ακτές της Λωρίδας της Γάζας, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας για να καταγγελθεί ο ισραηλινός αποκλεισμός του παλαιστινιακού θύλακα.
·        «Χωρίς να κάνει χρήση βίας»
·        Αυτή είναι Η Είδηση
·        Διότι η συνήθης πρακτική είναι ΄
·        Να πυροβολούν πρώτα –στο ψαχνό-
·        Οι διασώστες της Συρίας, οι έλληνες νησιώτες που βοήθησαν με απαράμιλλη ανθρωπιά τους πρόσφυγες και ο Πάπας Φραγκίσκος είναι μεταξύ των κορυφαίων υποψηφίων για το Νομπέλ Ειρήνης 2016. Η επιλογή καλύπτεται πάντα από πέπλο μυστικότητας.
·        Το λένε και μαγείρεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: