ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Helonosius Patoulis Papapatoulis με σήμα το Λιοντάρι!

Σμήνη κουνουπιών  Helonosius Patoulis Papapatoulis εξαφάνισαν την Ζάκυνθο, σκοτεινιάζοντας τον ορίζοντα. Η περιφερειακή παράταξη του ΚΚΕ στη Δυτική Ελλάδα επισημαίνει τον κίνδυνο!


Καλείται ο Απ. Κατσιφάρας και η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας να μοιράσουν σκοτώστρες για τα κουνούπια!



Η «Λαϊκή Συσπείρωση»  Παράταξη του ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Ελλάδας, έκρουσε χθες τον κώδωνα του κινδύνου να πληγούμε από τον ιό Helonosius Patoulis Papapatoulis, (σ.σ.: που στα ελληνικά σημαίνει η... χελωνοσία του Πατούλη). Ξέρετε, εκείνου του σοβαροφανούς γιατρού, προέδρου της ΚΕΔΕ, του οποίου η σύζυγος κυρα Πατούλαινα, ευθύς ως εμφανίστηκε στο πρόσφατο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, έσπευσε να πιάσει σανίδι και να φωτογραφηθεί, την ώρα που μιλούσε ο  δήμαρχος Κώστας Πελετίδης από το Βήμα του ομιλητή.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» λοιπόν μας ενημερώνει οτι για να μην μολυνθούμε από την ελονοσία, την πραγματική, που είναι στον εγκέφαλο του Πατούλη από τον Αύγουστο, που έφυγε και που τα κατάφερε ο αθεόφοβος να την μεταδόση σε όλη τη ΝΔ και να τους κάνει άνω-κάτω, αφού μίλησε σε συνέντευξή του για καραντίνα δήμων, που συμπτωματικά έχει εκλέξει δημάρχους με το ψηφοδέλτιό της η αξιωματική αντιπολίτευση. 

Κι αφού σίγασε ο θόρυβος που ξέσπασε στη ΝΔ, βάλθηκαν οι σύμβουλοι του ΚΚΕ να τα βάλουν με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος, που δεν ράντισε (σ.σ.: στους εγκέφαλους όσων έχουν πληγεί από τον ιό;) για να μην εξαπλωθεί.

Γιαυτό με στεντόρια φωνή, που ακούστηκε και από την ιστοσελίδα του κόμματος,

«με αφορμή τα κρούσματα ελονοσίας ζήτησε (σ.σ.: η παράταξη του ΚΚΕ) να εφαρμοστούν άμεσα μέτρα προστασίας του λαού και να στελεχωθούν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας με μόνιμο προσωπικό που θα σχεδιάζει και θα υλοποιεί προγράμματα προστασίας της Δημόσιας Υγείας».

Και για να μην μείνει παραπονούμενος ο Αποστολής μας ο περιφερειάρχης, πως μόνον αυτόν... περιποιούνται «επισήμανε τις διαχρονικές ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που αντιμετωπίζουν τις ανάγκες του λαού ως κόστος που πρέπει να περιοριστεί, προκειμένου να χρηματοδοτούν τις επενδύσεις του κεφαλαίου».

Διότι πρέπει να ξέρετε:

«Ευθύνες έχει και η περιφερειακή αρχή που δεν πήρε έγκαιρα μέτρα προκειμένου να μην εκδηλωθεί και εξαπλωθεί η νόσος, παρά τις επισημάνσεις που είχαμε κάνει σε προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο».

Κι εγώ έχω κάτι μέρες τώρα εδώ στο Αρκούδι της Δυτικής πλευρά της χώρας, στο Δήμο κυλλήνης-Ανδραβίδας, που βλέπω κάτι κουνούπια ναααα, να μου κοκκινίζουν το κορμί από τις τσιμπιές και να  ροδίζουν τον ορίζοντα, πάνω από την Ζάκυνθο. Μάρτυράς μου οι φωτογραφίες που σας επισυνάπτω!

Κι επειδή το πρόβλημα είναι μεγάλο, η Λαϊκή Συσπείρωση πρότεινε «η Περιφέρεια να διεκδικήσει από την κυβέρνηση μια σειρά μέτρα άμεσου χαρακτήρα προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα».

Όπως ας πούμενα βάλει τον Πολάκη να  "ζουπάει" κουνούπια, όπου τα βρει. Κι όχι να τεμπελιάζει, 'οπως εγώ και να ψάχνει κλειστά νοσοκομεία για να τα ανοίξει!

Ταυτόχρονα ζήτησε από τον Αποστόλη Κατσιφάρα, «να διεκδικηθεί η πρόταση που έχει καταθέσει η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών για τη δημιουργία Τμημάτων ενταγμένων στις Υγειονομικές Υπηρεσίες κάθε Περιφερειακής Ενότητας, στελεχωμένες με το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό (επιστημονικό, εργατικό κ.α.), οι οποίες θα σχεδιάζουν και θα υλοποιούν οι ίδιες όλο το πρόγραμμα της καταπολέμησης (το "ζούπημα" που λέω πιο πάνω) των κουνουπιών, έγκαιρα, λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές, εδαφολογικές και άλλες συνθήκες και ιδιομορφίες της κάθε περιοχής. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθούν προβλήματα όπως αυτά που εκδηλώθηκαν τη φετινή χρονιά στην Περιφέρεια μας».

Κι όπως πολύ σωστα επισημαίνει η παράταξη, για την κατάργηση της Helonosius Patoulis Papapatoulis: 

«Αντί λοιπόν η Περιφερειακή Αρχή να διεκδικήσει τη στελέχωση των υπηρεσιών της με επαρκές, μόνιμο και με πλήρη δικαιώματα προσωπικό, κόντρα στην κυρίαρχη αντιλαϊκή πολιτική καταφεύγει στην λύση της διετούς σύμβασης με ιδιωτική εταιρεία που θα αναλάβει τους ψεκασμούς. Καλούμε το λαό της Περιφέρειάς μας να οργανώσει την πάλη του ενάντια στην ασκούμενη πολιτική, να διεκδικήσει μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας».

Καλείται ο Απ. Κατσιφάρας και η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας να μοιράσουν σκοτώστρες για τους... σκληρούς του Μαϊάμι, με σήμα το Λιοντάρι! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: