ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Οι «fast track επενδύσεις στον τουρισμό» που έγιναν «βοσκοτόπια»

 

Μια τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που "αποκαλύπτουν" τώρα τα τηλεοπτικά κανάλια και ο συστημικός Τύπος παρουσίαζαν τα media επί κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου.

Οι «fast track επενδύσεις» του χθες έγιναν σήμερα «βοσκοτόπια» χωρίς καμιά αξία και «γίδα tv».


Πρόκειται για τα οικόπεδα στην Ιθάκη που φέρεται να έχει ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας στο πόθεν έσχες που κατέθεσε μετά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με το ΚΟΚΚΙΝΟ   τη μερίδα του λέοντος στα δημοσιεύματα κατείχε η Καθημερινή με τέσσερα. Ο Ελεύθερος Τύπος δύο, και η ειδικού περιεχομένου, εφημερίδα Χρηματιστήριο, τρία δημοσιεύματα.

Οι κυβερνητικές διαρροές στον Τύπο την περίοδο Σαμαρά έβγαλαν κάθε μεγέθους τίτλους για τις fast track επενδύσεις στον τουρισμό, για «μαγνήτη επενδύσεων», για την «Ιθάκη» των επενδυτών και άλλα συναφή.

Ενδιαφέρον έχουν επίσης οι αρνητικές αναφορές στο fast track από τον δεξιό Τύπο, επειδή ήταν «εμπνεύσεως» της προηγούμενης κυβέρνησης Παπανδρέου. 

Σε κάθε περίπτωση, τα ίδια έντυπα που σήμερα θεωρούν κάποιες εκτάσεις... βοσκοτόπια, τότε πανηγύριζαν, μαζί με τον αρμόδιο στα της Ανάπτυξης υφυπουργό κ. Μηταράκη, για τις νέες επενδύσεις στον τουρισμό, με συνεχείς αναφορές στην ΑΓΥΙΑ του κ. Καραμπάτσου. Σημειώστε επίσης την χαρακτηριστική φράση του managing director της Carlton Group στην Ελλάδα Γ. Κυριακόπουλου, ο οποίος είπε Στο Κόκκινο για το ενδιαφέρον για τα «βοσκοτόπια» και γελώντας σημείωσε ότι στο fund των 120 δισ. δολαρίων, σίγουρα δεν ήταν... αριστεριστές.

Πλάι τους, αντίστοιχα θέματα είχε το Βήμα, η Ναυτεμπορική, η Real News, τα Παραπολιτικά, η Δημοκρατία, η Ημερησία, αλλά και η Εφημερίδα των Συντακτών και ο τοπικός Τύπος. 
Αντίστοιχες αναρτήσεις στο ίντερνετ έκαναν λόγο για : «Μυθική» επένδυση σε ελληνικό νησί! και για "επενδυτές που βρήκαν την… Ιθάκη τους"

avgi.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


 





 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
 

 

 
 
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
 






 

ΒΗΜΑ
 
 
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
 
 
REAL NEWS
 
 
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
 
 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 
 
ΗΜΕΡΗΣΙΑ
 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
 
 
Δημοκρατική Ρόδου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: