ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ: Σιγή ασυρμάτου σε ΝΔ και ΜΜΕ για Γρεβενά!

"Η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης ισοδυναμεί με κάλυψη των στελεχών της"
“Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα θέμα στο οποίο υπάρχει εμπλοκή στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε σκάνδαλο χάνεται «ως διά μαγείας» από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την αποσιώπηση από τα μέσα ενημέρωσης του σκανδάλου, που αφορά το έργο «Μελέτη- Κατασκευή Βιομηχανική επιχειρηματική περιοχή ΒΕΠΕ Γρεβενών», στο οποίο εμπλέκονται στελέχη της Ν.Δ.


“Όπως φαίνεται, η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και η επιβολή περιοριστικών όρων σε δύο στελέχη της ΝΔ, τον πρώην βουλευτή Τιμολέοντα Κοψαχείλη και τον πρώην νομάρχη Δημοσθένη Κουπτσίδη, για υπόθεση που αφορά μελέτη ύψους 800.000 ευρώ, η οποία, σύμφωνα με τη δικογραφία, δεν παραδόθηκε ποτέ στην αρμόδια αρχή της Νομαρχίας Γρεβενών, δεν είναι ικανή να συγκινήσει τα ΜΜΕ”, σημειώνει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:
“Δεν τολμάμε ούτε να φανταστούμε τι θα είχε συμβεί στην περίπτωση που ένα οποιοδήποτε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την παραμικρή εμπλοκή σε παρόμοια υπόθεση, η οποία μάλιστα έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Περιμένουμε ακόμα την επίσημη απάντηση της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη για το θέμα. Η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης ισοδυναμεί με κάλυψη των στελεχών της”.
Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι “σε δελτίο του, αργά χτες το βράδυ, το Γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφέρεται σε ψέματα και σε λάσπη του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως ο συντάκτης να έχει την πρόνοια να αναφερθεί στο θέμα της ανακοίνωσης, έστω και στον τίτλο. Δεν έχουμε τηλεπαθητικές ικανότητες για να καταλάβουμε αν αναφέρονται στα Γρεβενά, συνηγορώντας υπέρ των κατηγορουμένων, ή σε άλλη υπόθεση”.

Χθες το βράδυ, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το ίδιο θέμα καλώντας  τον Κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση

Δεν υπάρχουν σχόλια: