ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Διάλογος: Φούσκωσαν τα Ποτάμια της Κεντροαριστεράς

 
 
Μετά και την πλέον πρόσφατη ανταλλαγή βολών μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού, επιβεβαιώνεται η αίσθηση που έχουν αποκομίσει πολλοί που παρακολουθούν στενά το διάλογο που συνεχίζεται στους κόλπους της Κεντροαριστεράς ότι η απόσταση μεταξύ των δύο κομμάτων αντί να μικραίνει, μεγαλώνει...

«Είμαστε σε σύγκρουση με παλαιοκομματικές και λαϊκίστικες νοοτροπίες. Θα πρέπει οι εκσυγχρονιστές και οι μεταρρυθμιστές της χώρας να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο που θα ξεπερνάει τους κομματικούς μηχανισμούς. 


Πρέπει να συσπειρώσουμε δυνάμεις που σήμερα βρίσκονται εκτός πολιτικής και μαζί με Το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ αλλά και μικρότερες δυνάμεις όπως είναι η ΔΗΜΑΡ και η Δράση να δώσουμε μια προοδευτική καινούργια απάντηση στα προβλήματα της χώρας. Η χώρα χρειάζεται ανανέωση και το Κέντρο είναι πολύ μεγαλύτερο από το ΠΑΣΟΚ και Το Ποτάμι» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84. Είχε δε προηγουμένως διευκρινίσει ότι δεν υπήρξε ποτέ κανένα σχέδιο που να έχει έγκριση από το Ποτάμι για συμπόρευση απλώς με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.

Οπότε η συνεργάσια του χώρου της Κεντροαριστεράς παραπέμπεται στις καλένδες, αν και οι αρχηγοί των δύο κομμάτων προσπαθούν εντέχνως να επιρρίψουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον. Ηλείου φαεινότερο είναι πως η μεγαλεπίβολη εξαγγελία για ομογενοποίηση της Κεντροαριστεράς... ναυάγησε στα θολά νερά των εξαγγελιών, που τουλάχιστον από την πλευρα Θεοδωράκη θεωρούνται ύποπτες, έως και αποσκοπούσες να εξαφανίσουν δια της συγχώνευσης το κόμμα του!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: