ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Παρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου

 ·        Η «Ευρώπη»(*), παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι επιστήμονες δεν αποκλείουν να φιλοξενεί εξωγήινη ζωή, σε μικροβιακή μορφή, σε υπόγειους υγρούς αλμυρούς ωκεανούς της, που πιστεύεται ότι βρίσκονται κάτω από βουνά πάγων και εκτιμάται πως έχουν την ίδια χημική ισορροπία του αλμυρού νερού με τους γήινους ωκεανούς.

·        Σιγά το νέο
·        Δεν τα ξέρουμε δα τα ζωντίμια που διαβιούν
·        Από Σόϊμπλε και Γερούν μέχρι Βενιζέλο , Αδωνη, Βαρβαρίδη, Βολ(τ)εψη κλπ.
·        (*) ο δορυφόρος του Δία.
·        Η κάνναβη ανακαλύφθηκε πριν καλά - καλά η Γη βγει από την τελευταία εποχή των πάγων. Σε αυτή την εκτίμηση καταλήγει μια νέα αρχαιοβοτανολογική επιστημονική έρευνα. Πάντως παραμένει ασαφές τι ακριβώς είδους χρήση έκαναν οι προϊστορικοί άνθρωποι.
·        Τι χρήση λες να έκαναν ;
·        Έφτιαχναν ρούχα με τις ίνες
·        Γιάτρευαν τις πληγές
·        Μαγείρευαν
·        Τάιζαν τα καναρίνια τους
·        Και από τους σπόρους που έπεφταν
·        Μπάφους…
·        Το Σαββατοκύριακο στα Μουσεία όλης της Χώρας
·        Είσοδος ελεύθερη
·        Και στην Πάτρα
·        Αν δεν έχεις πάει χάνεις
·        Αν έχει πάει
·        Να ξαναπάς …
·        Και το Ελληνικό ανοικτό Πανεπιστήμιο –ΕΑΠ-
·        Που κατοικοεδρεύει στην Πάτρα –Περιβόλα
·        Έχει από χθές πολλές και καλές εκδηλώσεις
·        Δωρεάν
·        Στις εγκαταστάσεις του
·        Απέναντι από το Γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα.
·        Ανοικτό και εξωστρεφές
·        Γειά σου Καρδ(ντ)άση…
·        Οι πρώτοι ιθαγενείς πληθυσμοί της Αυστραλίας, γνωστοί σήμερα ως Αβορίγινες, κατάγονται από τους ίδιους πληθυσμούς της Αφρικής, που εγκατέλειψαν τη «μαύρη ήπειρο» πριν από περίπου 72.000 χρόνια για να εξαπλωθούν σε όλη την Ευρώπη και στην Ασία.
·        Ταξίδεψαν με τον κορμό της γραμμής
·        Ο οποίος ανήκε σε Έλληνα…
·        Δανειολήπτης προσέφυγε στο Ειρηνοδικείο που πέτυχε μερική ελάφρυνση του χρέους του, ύστερα όμως από την έφεση στο Πρωτοδικείο το δάνειο κουρεύτηκε κατά 75% περίπου, από τις 80 χιλιάδες στις 22.500 και η αποπληρωμή θα γίνει με μηνιαίες δόσεις που θα ανέρχονται στα 124 ευρώ.
·        Εμπρός της χώρας χρεωμένοι
·        Εμπρός , εμπρός.
·        Συγχαρητήρια, έστειλε ο Oργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στην Ελλάδα, για το γεγονός ότι η χώρα μας ήταν αυτή που μεταρρύθμισε περισσότερο από κάθε άλλη το φορολογικό της σύστημα. η Ελλάδα ήταν η μοναδική χώρα, η οποία αύξησε το ΦΠΑ και για τα κέρδη των επιχειρήσεων, από 26 σε 29%. Ικανοποιημένοι οι δανειστές της Ελλάδας από τις μεταρρυθμίσεις.
·        Να δεις που στο τέλος θα μας πούνε και μαλάκες.
·        Μας είπαν δηλαδή.
·        Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Κομισιόν για τον ανείσπραχτο ΦΠΑ, πρώτοι στην κούρσα της φοροδιαφυγής στην Ευρώπη τερματίζουν οι Ιταλοί που χρωστούν 36,9 δισ. του φόρου προστιθέμενης αξίας. Ανείσπραχτα χρέη ύψους 24,5 δισ. μετρά η Ιταλία, ενώ τα 23,5 δις. ευρώ φτάνουν τα χρέη του ΦΠΑ των Γερμανών. Τέταρτη στην κατάταξη η Μεγάλη Βρετανία με ανείσπραχτα 17,8 δισ., πέμπτη η Πολωνία με 9,3 δισ., έκτη η Ρουμανία με 7,1 δισ. , έβδομη η Ισπανία με 6,2 δισ. και όγδοη η Ολλανδία με ανείσπραχτα χρέη ύψους 4,9 δισ. ευρώ.
·        Η Ελλάδα στην ένατη θέση με 4,9 δισ. ευρώ.
·        Άχρηστοι
·        Ούτε αυτό δεν καταφέραμε…
·        Σωρείες παραλείψεων και παρατυπιών καταγράφει το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για την Attica Bank, ύστερα από έλεγχο που έγινε για λογαριασμό του SSM. 
·        Μπράβο στν ΤτΕ
·        Που είναι η επιβλέπουσα τραπεζική αρχή
·        Ουσιαστική αυτοκριτική …

·        Ο Γ. Στουρνάρας προειδοποιεί για τον «πόλεμο λάσπης» που δέχεται -όπως καταγγέλλει- σχετικά με την έρευνα για τις επαγγελματικές δραστηριότητες της συζύγου του, ενώ ταυτόχρονα διαμηνύει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η Τράπεζα της Ελλάδος θα συνεχίσει το έργο της, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος.

·        Συγνώμη ,
·        Τι σχέση έχουν τα οικογενειακά του;
·        Θέλει να κρυφτεί…
·        Αλλού έχει το μυαλό του
·        Αλλού στοχεύει
·        Αλλά κ. Γιάννη
·        Στο χωριό μου λένε
·        κλ@νει ο πεθαμένος
·        χώρος
·        του οποίου επιθυμείτε να ηγηθείτε
·        θα καταντήσεις χειρότερα από το Σταύρο
·        που όπου νάναι τον τρώει
·        ο Λυκο(υδη)ς
·        Έθνος:Οι νικητές των φετινών Ig - γνωστά ως «Νόμπελ του τρελού επιστήμονα»

·        Ένας επιστήμονας που ντύθηκε αλπική κατσίκα, ένας άλλος που εφηύρε ένα παντελόνι που κόβει την όρεξη των αρουραίων για σεξ όταν το φοράνε, καθώς και η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen που με «μαγικό» τρόπο μείωσε τους ρύπους των πετρελαιοκίνητων οχημάτων της, είναι ανάμεσα στους νικητές των φετινών βραβείων Ig, γνωστών και ως «Νόμπελ του τρελού επιστήμονα».

·         Προτάθηκε να δοθεί Βραβείο εντιμότητας και ειλικρίνειας για τη Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ
·        Αλλά η πρόταση ήταν εκπρόθεσμη…   
·        Για να επενδύσουν ή να τους χαρίσουμε;
·        Παύλο Μπακογιάννη…
·        Δεν έχω λόγια να σε …παρηγορήσω…
·        Και να παρηγορηθώ…
·        «Έχω συνηθίσει από τους εκπροσώπους των δανειστών να παραδέχονται κάθε φορά τα λάθη τους τις παραλείψεις τους και τις λαθεμένες πολιτικές αλλά τα λάθη τα πληρώνει ο λαός και η ελληνική επιχειρηματικότητα», ανέφερε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς.
·        Αμαρτία εξομολογημένη
·        Αμαρτία ουκ έστι…
·        Με σκληρή ανακοίνωση για τις μειώσεις των αποδοχών τους έξι δικαστικές ενώσεις στρέφονται κατά της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που υπογράφουν οι ενώσεις δικαστών και εισαγγελέων, δικαστικών λειτουργών του ΣτΕ, διοικητικών δικαστών, εισαγγελέων Ελλάδος, δικαστικών λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου και μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, αρνούνται να δεχτούν περαιτέρω μειώσεις των αποδοχών του
·        Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ
·        Και φτωχέ εσύ κοινέ θνητέ…
·        Α. Τσίπρας: Τέλη Οκτωβρίου η β΄ αξιολόγηση, τέλη του 2016 η ελάφρυνση χρέους
·        …Τέλει…
·        Αλλά μπορεί;
·        Σε 100 ανέρχονται οι  αιτήσεις των ενδιαφερομένων για τη θέση της απερχόμενης Λούκας Κατσέλη στην Εθνική Τράπεζα , η οποία« κόπηκε» από τον SSM λόγω ασυμβίβαστου (πολιτική θέση) με το νόμο 4346/2015.
·        …Κύριε…SSM…
·        Ο Στουρνάρας δεν ήταν Υπουργός οικονομικών ;
·        Άλλα μέτρα , άλλα σταθμά
·        Μετά αναρωτιέστε γιατί οι ευρωπαίοι σας φτύνουν…
·        Άννα Βαγενά Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Δεν φεύγω από το ΣΥΡΙΖΑ-Λατρεύω το θέατρο.
·        Κυρία Άννα ,
·        Όλο μαζί να το διαβάσω; …
·        ΕΦΣΥΝ :ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διόριζαν στελέχη στην τράπεζα, την περίοδο που δόθηκαν τα περισσότερα επισφαλή δάνεια, υπενθυμίζεται ότι η Attica Bank μεταξύ άλλων έχει δώσει και 13 εκατ. ευρώ σε δάνεια στα δύο κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα την πρώτη πενταετία της κρίσης. Τα εν λόγω στελέχη, μεταξύ άλλων, είχαν και την εποπτεία των δανείων.
·        Ε, τι θα αφήνανε σε άτεγκτους αυτές  τις  (βρωμο) δουλειές
·        Διόδια εξEtias της ανασφάλειας…
·         Ν. Παπάς:Το πέρασμα από την κατάσταση αεροπειρατείας στην κατάσταση της διαφάνειας και της ρύθμισης έχει αναταράξεις, ψέματα, συκοφαντίες, αθλιότητες και περούκες.
·        Να προσγειωθούμε καμιά φορά …

Δεν υπάρχουν σχόλια: