ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Παρατείνονται συμβάσεις στους ΟΤΑ έως 31-12-20017

Παράταση των συμβάσεων στην Καθαριότητα σε Δημόσιο και ΟΤΑΚάλυψη αναγκών των Δήμων σε μηχανολογικό εξοπλισμό;

 Παρατείνονται αυτοδικαίως, έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2017, όλες οι ισχύουσες ατομικές συμβάσεις, όσες πρόκειται να υπογραφούν μέχρι τις  31.12.2016 καθώς και όσες ατομικές συμβάσεις έχουν λήξει την 1.3.2016.


Αυτό γίνεται κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης, των εργαζομένων στην καθαριότητα των κτιρίων των δημοσίων υπηρεσιών, των ανεξάρτητων Aρχών, των Ν.Π.Δ.Δ. των Ν.Π.Ι.Δ. και των Ο.Τ.Α. 

Η σχετική τροπολογία την οποία υπογράφουν ο Yπουργός και ο αναπληρωτής Yπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ.κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής και Χριστόφορος Βερναρδάκης, εντάσσεται στο Νομοσχέδιο που αφορά την «Κύρωση της συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, περί διασυνοριακής  αστυνομικής συνεργασίας».
Η συζήτηση  του Νομοσχεδίου, αρχίζει την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής. 

Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής συναντήθηκε σήμερα, παρουσία του Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Κώστα Πουλάκη, με τον απερχόμενο προϊστάμενο του τμήματος χρηματοδοτήσεων (για Ελλάδα και Κύπρο) της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Κώστα Συναδινό, τον επερχόμενο προϊστάμενο και αντικαταστάτη του κ. Ιωάννη Καλτσά, τον πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη, συνεργάτες τους και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου. Κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν και συζητήθηκαν τρόποι και προτάσεις για χρηματοδότηση από την Τράπεζα Επενδύσεων και μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, για κάλυψη αναγκών των Δήμων σε μηχανολογικό εξοπλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: