ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

(φωτογρ.) Πάτρα: Φρεάτια της πόλης για …κλάματα!


Επισημάνσεις Παπαγιαννόπουλου στο salos.gr

Όταν καταγγέλλει ένας δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης ένα κακώς κείμενο της πόλης, κατηγορείται ότι το κάνει για «αντιπολιτευτικούς» λόγους και για λόγους επικοινωνιακούς. Συχνά δε, θα τον ονομάσουν «ελεεινό» ή θα του προσάψουν ότι έχει «κροκοδείλια» δάκρυα για τα προβλήματα της πόλης.
Το ίδιο παρομοίως ισχύει και για όποιον δημοσιογράφο, βγαίνει «εκτός» γραμμής (γραμμής που χαράσσουν αρκετά μέσα ενημέρωσης δυστυχώς) και ονομάζει τα πράγματα ως έχουν.
Τι συμβαίνει όμως, όταν ένας πολίτης αναγκάζεται να προβεί σε επισημάνσεις και δημοσιοποίηση εικόνων που παρουσιάζουν το χάλι της πόλης με ευθύνη των δημοτικών υπηρεσιών; Πως μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός ο πολίτης;
Το salos.gr τον ονομάζει ΕΝΕΡΓΟ πολίτη!
Ένας ΕΝΕΡΓΟΣ συμπολίτης, είναι ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, ο γνωστός Πατρινός Γυμναστής, ο οποίος επεσήμανε στο salos.gr την κατάσταση που επικρατεί σε αρκετά φρεάτια της πόλης!

Γιάννης Παπαγιαννόπουλος:

Γιάννης Παπαγιαννόπουλος
Γιάννης Παπαγιαννόπουλος
 «Ως δημότης της πόλης μας από γεννήσεως μου σαφώς και την αγαπάω και πάντα θα επιδιώκω το καλύτερο γι’ αυτήν. Θέλω και επιδιώκω καλύτερη ποιότητα ζωής  για όλους μας, γι αυτό και καταγράφω ορισμένες καταστάσεις που κατά την άποψη αρκετών συνδημοτών μου και όχι μόνον,  κάποιες ιδέες από οποιονδήποτε,  και είναι εφικτές, και πρέπει να διορθώνουν κάποιες ατέλειες.
Στην σημερινή μου διαπίστωση όμως, αν και προσπάθησα αρκετά να σκεφτώ κάποια ιδέα, δυστυχώς με αυτά που αποτυπώνουν οι φωτογραφίες, ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ και να προτείνω κάποια. Καλώ όμως αν εσείς μπορείτε να σκεφτείτε έστω και μια, παρακαλώ να την καταγράψετε…»
Δείτε τις τραγικές εικόνες των φρεατίων της πόλης:

Sxares_salos.gr1
Μέσα από την σχάρα επί της Ελ. Βενιζέλου και Καλαβρύτων ξεπροβάλει μια βρωμοκαρυδιά.

Sxares_salos.gr2
Πατρών – Κλάους 264 φρεάτια βουλωμένο από χώμα και χόρτα.

Sxares_salos.gr3
Από Πατρών – Κλάους 17-35 φρεάτια βουλωμένα από χώμα, χόρτα και κουτάκια αναψυκτικών.

Sxares_salos.gr4
Επί της λεωφόρου Γλάυκου στην κάθοδο στο ύψος του γηπέδου της Θύελλας και προς τα κάτω: έχει φυτρώσει χαμέροπας

Sxares_salos.gr5
Επί της λεωφόρου Γλάυκου στην κάθοδο στο ύψος του γηπέδου της Θύελλας και προς τα κάτω: έχει φυτρώσει φοίνικας

Sxares_salos.gr6
Επί της λεωφόρου Γλάυκου στην κάθοδο στο ύψος του γηπέδου της Θύελλας και προς τα κάτω: έχει φυτρώσει αγριοσυκιά

Sxares_salos.gr7
Επί της Μαραγκοπούλου και πλατεία Μαρούδα το λόγο νεράκι που τρέχει έχει βρει κάποια κενά στις σχάρα

Sxares_salos.gr8
Γερμανού και πλατεία Ταμπαχάνων. Δεν έχει φυτρώσει τίποτα, είναι ίσως και η μοναδική καθαρή σχάρα, αλλά όπως διακρίνεται το νερό δεν πρόκειται ποτέ να πέσει μέσα, γιατί είναι κατά πολύ ψηλότερη από το επίπεδο του δρόμου!!!

Sxares_salos.gr9
Στην κάθοδο της Γούναρη στην πλατεία Μαρούδα. Απλά έχει βουλώσει από χόρτα και χώμα.

Sxares_salos.gr10
Από Πατρών – Κλάους 17-35 φρεάτια βουλωμένα από χώμα, χόρτα και κουτάκια αναψυκτικών.

Sxares_salos.gr11
Από Πατρών – Κλάους 17-35 φρεάτια βουλωμένα από χώμα, χόρτα και κουτάκια αναψυκτικών.

Sxares_salos.gr12

Επί της λεωφόρου Γλάυκου στην κάθοδο στο ύψος του γηπέδου της Θύελλας και προς τα κάτω: έχει φυτρώσει αγριομουριά
Ένα ερώτημα: Μετά από αυτές τις τραγικές φωτογραφίες που μας έστειλε ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, οι οποίες μόνο οργή προκαλούν, αναρωτιόμαστε ποιος θα ευθύνεται αν πλημμυρίσει η πόλη στην «αυριανή» νεροποντή… Η βροχή, ή τα βουλωμένα φρεάτια;
Και μια επισήμανση: Ένας φοίνικας ή μια αγριοσυκιά δεν φυτρώνουν και φτάνουν σε ύψος μισού μέτρου σε μια νύχτα, ή σε ένα μήνα! Ο νοών νοείτω!  

salos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: