ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Η έξοδος προηγείται με 52% έναντι 48% της παραμονής

Τελικά οι Βρετανοί επέλεξαν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και ευρώ και υπέρ στερλίνας, με όποιο δυσμενές τίμημα.  Σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα στις 369 από 382 περιφέρειες, στις 8 το πρωί ώρα Ελλάδας, η έξοδος της Βρετανίας προηγείται με 52% και 16.468.225 ψήφους έναντι 48% και 15.387.696 ψήφους  της παραμονής. Απομένουν ακόμη 13 περιφέρειες, ο αριθμός των οποίων αποκλείεται να μεταστρέψει το τελικό αποτέλεσμα.


Σιν Φέιν: Ζήτησε δημοψήφισμα για την ένωση της Ιρλανδίας μετά το δημοψήφισμα!


Το Σιν Φέιν, η πρώην πολιτική «βιτρίνα» του IRA κάλεσε νωρίς το πρωί σήμερα σε διεξαγωγή δημοψηφίσματος  για την ένωση της Ιρλανδίας μετά την ψήφο των Βρετανών υπέρ της εξόδου.

«Έχει τεράστιες συνέπειες στη μορφολογία του βρετανικού κράτους», δεδομένου ότι η Σκωτία και η Βόρεια Ιρλανδία ψήφισαν υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ενωση, τόνισε το Σιν Φέιν. 

Ζίγκμαρ Γκάμπριελ: Κακή μέρα για την Ευρώπη

«Ανάθεμα, μια κακή μέρα για την Ευρώπη!», είναι η χαρακτηριστική αντίδραση του Αντικαγκελάριου της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ μέσω Twitter στο διαφαινόμενο αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος υπέρ του «Brexit», ενώ ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στενός συνεργάτης της Καγκελαρίου Μέρκελ Έλμαρ Μπροκ, κάνει λόγο για «νίκη των συναισθημάτων επί των γεγονότων»!

Παγκοσμίως βουτιά από τα Χρηματιστήρια

Τα Χρηματιστήρια παγκοσμίως έκαναν βουτιά την ώρα που τα σχεδόν τελικά αποτελέσματα δείχνουν ότι το 51,8% των Βρετανών ψήφισε υπέρ του Brexit και το 48,2% υπέρ της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ.

Το εποπτικό όργανο της Τράπεζας της Αγγλίας βρίσκεται σε επαφή με τις τράπεζες ενόψει του ανοίγματος των αγορών, σύμφωνα με το http://www.avgi.gr/, μετά την επικράτηση του στρατοπέδου υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ στο δημοψήφισμα που διεξήχθη χθες στη χώρα, δήλωσε σήμερα πηγή που είναι ενήμερη για την κατάσταση.
 
Η στερλίνα έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1985 και το Χρηματιστήριο του Λονδίνου αναμένεται να σημειώσει αιφνίδια πτώση στο άνοιγμα.

«Η Προληπτική Ρυθμιστική Αρχή της Τράπεζας της Αγγλίας βρίσκεται σε στενή επαφή με τις τράπεζες», σημείωσε η πηγή αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: