ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Τα χρυσά πόμολα του καραδεξιού Πατούλη κινδυνεύουν!

Στο πλαίσιο της καλλιέργιας φόβου από πρόσφυγες εντάσσεται η ενέργεια του Προέδρου της ΚΕΔΕ!

 
Ανακαλύπτει προσφυγικό κίνδυνο  με σκοπό την ανατροπή της κυβέρνησης και την εγκατάσταση κουτσουνιού Οικουμενικής, για να απαλλάξουν όσους εμπλέκονται στη ληστεία της χώρας!


Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, έστειλε, χθες, επιστολή στον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ιωάννη Μουζάλα, με την οποία ζητά την άμεση σύγκληση της Κοινής Επιτροπής Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προσφυγικών Ροών με αντικείμενο την ενημέρωση για τη λειτουργία, χωροθέτηση και τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης των χώρων φιλοξενίας των προσφύγων-μεταναστών. Αλλά στην ουσία με σκοπό την αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση, μετά το ξεσάλωμα της Δεξιάς, λόγω απεργιακού κύματος, με σκοπό την ανατροπή της κυβέρνησης και την εγκατάσταση κουτσουνιού οικουμενικής, για να φτιάξει νόμους που θα προφυλάσσουν από φυλάκιση όλους όσους εμπλέκονται στη ληστεία της χώρας από τις κυβερνήσεις που πέρασαν. 

Η απαγγελία κατηγορητηρίου κατά του υπουργού-μαριονέτα Γκίκα Χαρδούβελη, από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες και η αναμενόμενη παραπομπή του στο δικαστήριο, όπως και το κατηγορητήριο κατά του Παπασταύρου και όσα άλλα πολλά ακολουθήσουν με αφορμή τις λίστες Μπόργκιανς και  Φαλτσιανί, αλλά και την ψήφιση του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες, είναι καμπανάκια, που εγείρουν τα δεξιά αντανακλαστικά.

 που δήθεν έρχεται ως συνέχεια των αντιδράσεων Δημάρχων, στις ανεπίσημες πληροφορίες για δημιουργία χώρων φιλοξενίας προσφύγων - μεταναστών στα όρια των Δήμων τους.

Χαριτολογώντας θα λέγαμε πως πληροφορίες φέρουν το δήμαρχο Πατούλη, να είναι στενοχωρημένος από τυχόν λέρωμα των χρυσών πόμολων της κρεβατοκάμαράς του, από τυχούσα εισβολή μεταναστών!

Στον πόνο του συμπαραστέκονται ρατσίσταροι δήμαρχοι, που δεν θέλουν μετανάστες στον τόπο τους, αλλά άμα είναι να τους πάρουν για δουλειά με δύο πεντάρες την ημέρα, ε, τότε συμβιβάζονται. Αρκεί να μην τους υποχρεώσει το Υπουργείο Εργασίας να πληρώνουν και ασφάλιστρα!

Η επιστολή του Πατούλη για λογαριασμό της ΚΕΔΕ

"ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
κ. Ιωάννη Μουζάλα
Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής

Θέμα: «Άμεση σύγκληση της Κοινής Επιτροπής Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προσφυγικών Ροών, με θέμα τη λειτουργία και χωροθέτηση των χώρων φιλοξενίας των προσφύγων-μεταναστών»

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν συνεχείς αναφορές, από μη επίσημες πηγές, σχετικά με τη λειτουργία και την χωροθέτηση των χώρων φιλοξενίας των προσφύγων-μεταναστών.
Η απουσία επίσημης και συγκεκριμένης ενημέρωσης από την πλευρά της κυβέρνησης για το συγκεκριμένο ζήτημα, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία σύγχυσης στους κόλπους των τοπικών κοινωνιών αλλά και τη διατήρηση της ανησυχίας των κατοίκων, γεγονός που δοκιμάζει την κοινωνική συνοχή.

Ως εκ τούτου, εκ μέρους της ΚΕΔΕ, ζητώ την άμεση σύγκληση της Κοινής Επιτροπής Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προσφυγικών Ροών προκειμένου να έχουμε άμεση ενημέρωση για τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά την οργάνωση, λειτουργία και τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης των κόμβων υποδοχής, καθώς και για το χωροθετικό σχεδιασμό των χώρων φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Το προσφυγικό-μεταναστευτικό είναι ένα ζήτημα εθνικής σημασίας και οφείλουμε από κοινού, Κυβέρνηση και Τοπικής Αυτοδιοίκηση, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Προσδοκούμε στην άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Πατούλης
Δήμαρχος Αμαρουσίου
Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: