ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Προβοκάτορες τραυμάτισαν στο κεφάλι τον Δημ. Πέρρο

Άγνωστοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δημοσιογράφο του Αθήνα 9.84
Δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 984»
 
Τραυματισμένος στο κεφάλι διεκομίσθη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», ο αστυνομικός συντάκτης του Αθήνα 9.84, Δημήτρης Πέρρος, ο οποίος έπεσε  θύμα επίθεσης αγνώστων κουκουλοφόρων προβοκατόρων στην Ομόνοια. 

Ο συνάδελφος κάλυπτε δημοσιογραφικά την εξέλιξη των σημερινών συλλαλητηρίων και βρισκόταν στη γωνία Πατησίων και Πανεπιστημίου, όταν δέχθηκε χτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού από αγνώστους, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος αιμόφυρτος.

Η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων

"Ο δήμος Αθηναίων καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα κουκουλοφόρων, ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 984» Δημήτρης Πέρρος, την ώρα που κάλυπτε δημοσιογραφικά τις κινητοποιήσεις της γενικής απεργίας.

Πρόκειται για μία προκλητική ενέργεια που επιχειρεί να πλήξει την ελευθεροτυπία και να τρομοκρατήσει τους λειτουργούς της ενημέρωσης.      

Ο δημοσιογράφος, έχοντας θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και υποβάλλεται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός".

Δεν υπάρχουν σχόλια: