ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Εξωραϊσμός περιβάλλοντα χώρου του Ατρομήτου





Συνεργεία εργαζομένων του Δήμου Πατρέων, με τη συνδρομή των αθλητών και των υπολοίπων μελών της ομάδας του Ατρομήτου, προχώρησαν σε διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου Ζαρουχλεΐκων, δημιουργία χώρου στάθμευσης για τις ανάγκες του γηπέδου και δενδροφύτευση.

Για το χαμό του μικρού Νίκου

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει την οδύνη της για τον άδικο και τραγικό χαμό του μικρού Νίκου που φιλοξενούνταν στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου μας.

Μαζί με τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, θα σταθούμε αρωγοί της σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Πλήρης διακοπή νερού στην περιοχή Μιντιλογλίου

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη 2 Φεβρουαρίου και από ώρα 8.00 το πρωί  έως 5.00 το απόγευμα λόγω εργασιών σύνδεσης του νέου δικτύου ύδρευσης και των παροχών, θα υπάρχει  πλήρης διακοπή νερού στην περιοχή Μιντιλογλίου και ειδικότερα στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου. Συνιστάται να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: