ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Και μετά σου λένε ότι είχε άδικο ο Κώστας Σπαρτινός!



24-1-2016, στην καφετέρια ΑΛΑΜΠΡΑ Ψηλαλωνίων Πάτρας. Ο Κώστας Σπαρτινός (φωτογραφία) σχολιάζει για τον Δήμαρχο Πελετίδη: "Είναι ο πιο πολυφωτογραφημένος δήμαρχος που πέρασε από την Πάτρα".


Που είχε πει ότι ο Κώστας Πελετίδης είναι ο πιο πολυφωτογραφημένος δήμαρχος που πέρασε από την Πάτρα…


Με συγχωρείτε δηλαδή. Δεν ξέρω εάν θα χαρακτηρίσετε μικρότητα τον σχολιασμό μου, αλλά παρά ταύτη την επιφύλαξη, δεν μπορώ να μην σχολιάσω.

Πριν λίγες ημέρες, την προπερασμένη Κυριακή, 24-1-2016, ο Κώστας Σπαρτινός, κατά την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, της παράταξης της αριστεράς, της οποίας ηγείται, είχε σχολιάσει σε ανύποπτο χρόνο:

«Ο Δήμαρχος Πατρέων, είναι ο πιο πολυφωτογραφημένος δήμαρχος της Πάτρας, δεν κάνει βήμα εάν δεν συνοδεύεται από φωτογραφικό συνεργείο και δημοσιογραφική ομάδα. Ούτε αστέρας του Χόλυγουντ να ήταν!».

Διαβάστε λοιπόν την ενημέρωση του Δήμου και βγάλετε συμπέρασμα:  

«Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας», Νίκος Χρυσοβιτσάνος, θα επισκεφτούν σήμερα Τρίτη, στις 11 το πρωί, το Καρναβαλικό Συνεργείο για να δουν την πορεία της προετοιμασίας για το φετινό Πατρινό Καρναβάλι, θα έχουν συνάντηση με τους εργαζόμενους και θα κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ. Παρακαλείσθε για την κάλυψη του θέματος».

Παρατήρηση: Δηλαδή επειδή θα πήγαιναν μέχρι την Κάτω Κρήνη, τέσσερα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, έπρεπε να καλυφθεί η  δημοσιογραφική πορεία;

Ούτε την Αλμυρά Έρημο της «τουρκιάς» να διάβαινε ως άλλος «Μαύρος Καβαλάρης», πορευόμενος στα βάθη της! Και να ’θελε να το απαθανατήσει το γεγονός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:

Λαιστρυγόνες στράφηκαν κατά Καρναβάλου κι εσείς... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: