ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Θερμή υποδοχή από τα πρωτοσέλιδα του συνόλου του πατραϊκού Τύπου στον Αλ. Τσίπρα σήμερα

Φωτογραφία αρχείου.


Αλέξη «χρειάζεται ένα «ΚΑΛΕΣΜΑ», μια πρωτοβουλία μεγάλης, γενναίας και διαρκούς κινητοποίησης, για να μπει ένα φρένο» γράφουν «Τα Γεγονότα»
Με πρωτοσέλιδα που αναφέρονται στην επίσκεψη Τσίπρα στην Πάτρα σήμερα και στην ομιλία του το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου στις 8.30, υποδέχεται με θέρμη το σύνολο του πατραϊκού Τύπου τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. 

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας πριν  την ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην οποία θα μιλήσει στην πλατεία Γεωργίου,  στις 7 μ.μ. θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Πάτρας στο Δασύλλιο όπου θα συναντηθεί με τους εργαζομένους. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών για το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας και με αντιπροσωπεία των εργαζομένων της ΕΒΟ, που σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου  Σταϊκούρα, οδεύει προς ξεπούλημα στους ιδιώτες μέσω του ΤΑΪΠΕΔ.

Χαρακτηριστικά είναι δύο από τα δημοσιεύματα του πατραϊκού Τύπου σήμερα. Της ημερήσιας εφημερίδας Αλλαγή, αλλά και των Γεγονότων, της οποίας η πρώτη σελίδα κοσμείται με το κύριο άρθρο, υπό τον τίτλο,  «Αλέξη ξεκίνα επιτέλους!», εκφράζοντας την αγωνία των πολιτών για την ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σήμερα.

Το προαναφερόμενο άρθρο είναι το παρακάτω: 

Αλέξη ξεκίνα επιτέλους!
«Χιλιάδες φίλοι και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα υποδεχθούν σήμερα το βράδυ, στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, για να ακούσουν την ομιλία του και να επιδοκιμάσουν τη στάση και τις προτάσεις του, που αποτελούν την ύστατη καταφυγή για όσους βλέπουν τη χώρα να καταστρέφεται ραγδαία, την κοινωνία να συνθλίβεται από τη φρικτή κυβερνητική πολιτική και τις ζωές τους να γίνονται παρανάλωμα στη φωτιά που έχει ανάψει τα τελευταία χρόνια και κατακαίει την Ελλάδα. 

Αλλά, αγαπητέ Αλέξη, οι αντιστάσεις στη βάρβαρη πολιτική της συγκυβέρνησης και η επεξεργασία θέσεων και προτάσεων, από μόνες τους δεν αρκούν. Εντάξει, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σήμερα πολύ πιο ώριμος, οι θέσεις του έχουν δεχθεί επεξεργασία και είναι περισσότερο ευέλικτες, η ελληνική και η διεθνής εμπειρία είναι χρήσιμα προαπαιτούμενα. Αλλά δεν φτάνουν. Μπορεί τα στελέχη του κόμματος να έχουν αποκτήσει ευχέρεια και πολλές φορές να παίρνουν το «πάνω χέρι» στη τηλεοπτικά πάνελ ή η Κοινοβουλευτική δράση να βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων, αλλά αυτά δεν λύνουν το πρόβλημα. 

Η αυξημένη ανεργία, η διάλυση του κοινωνικού κράτους, το συνεχές κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και μεγάλων μονάδων, οι σοβαρές ελλείψεις στην Υγεία και στην Παιδεία, έρχονται τώρα να συμπληρωθούν από τα νέα μέτρα που απαιτεί η τρόικα, μαζί με τις χιλιάδες απολύσεις από το δημόσιο, τις τράπεζες και την Εκπαίδευση. Όλα αυτά οδηγούν τον ελληνικό λαό σε συνθήκες ασφυξίας και πλήρους απελπισίας. Έχει παραδοθεί αμαχητί στις ορέξεις της συγκυβέρνησης και των δανειστών, που ξεπερνούν τα όρια νομιμότητας και καταργούν στην πράξη κάθε δημοκρατική διαδικασία. 

Δυστυχώς αγαπητέ πρόεδρε, κανείς μόνος του δεν μπορεί να ξεκινήσει την επανάστασή του και τη διεκδίκηση των αυτονόητων δικαιωμάτων του. Χρειάζεται ένα «ΚΑΛΕΣΜΑ», μια πρωτοβουλία μεγάλης, γενναίας και διαρκούς κινητοποίησης, για να μπει ένα φρένο. Εκατομμύρια Έλληνες περιμένουν αυτή την πρόσκληση, θέλουν κάποιον να ηγηθεί, για να ξεπεράσουν τους φόβους τους, την απραξία και την πλάνη ότι «τίποτα δεν μπορεί να γίνει». 

Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή έχει και τη δύναμη και την έξωθεν καλή μαρτυρία να πάρει πρωτοβουλίες. Όλοι ξέρουν ότι δεν θα διατυπώνει «ευχές» ως συνθήματα, αλλά το κυβερνητικό του πρόγραμμα, με το οποίο αύριο θα προσπαθήσει να συμμαζέψει τη χώρα. Και είναι αστείρευτες οι δυνάμεις του λαού, που αν κινητοποιηθεί, μπορεί να ανατρέψει, να σαρώσει τα πάντα και να αποτελέσει αύριο δύναμη ισχυρή, που θα δώσει τη μάχη. 
 
Αγαπητέ Αλέξη, ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί να περιμένει τις εκλογές, για να ανατρέψει τη σημερινή κατάσταση. Ούτε βέβαια οι εκλογές από μόνες τους θα λύσουν τα προβλήματα. Αλλά για να αναλάβουν ενεργό ρόλο οι πολίτες, άμεσα και αποτελεσματικά, περιμένουν ένα κάλεσμα. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ το καθυστερεί, τόσο θα αργεί να αλλάξει η πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα. 
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: