ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Εκδήλωση μνήμης για τον Ερνέστο Tσίλλερ από το "Πλήρωμα 94" την ερχ. Τρίτη στην Πάτρα

Δημοτικό Θέατρο "Απόλλων", έργο του αρχιτέκτονα Ερν. Τσίλερ.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από τον

 θάνατο του μεγάλου δημιουργού

Εκδήλωση μνήμης με τίτλο «Ερνέστος Τσίλλερ: Ο Αρχιτέκτων» θα παρουσιάσει το «Πλήρωμα 94», το βράδυ της Τρίτης 4 Ιουνίου, ώρα 9.30, στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» της Πάτρας, με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από τον θάνατο του μεγάλου δημιουργού και 140 καλλιτεχνικών περιόδων από τα εγκαίνια του θεάτρου.

Πρόκειται για το ένατο πρόσωπο, με προσφορά στην τοπική μας ιστορία, που το «Πλήρωμα 94» τιμά, μέσα από μία Εκδήλωση Μνήμης. Έχουν προηγηθεί –από το ξεκίνημα της δράσης, το 2009- αντίστοιχες εκδηλώσεις στις οποίες τιμήθηκαν, κατά σειρά, οι: Άλκης Στέας, Θεόφιλος Κάββουρας, Πατρέας - Απόστολος Ανδρέας - Γουσταύος Κλάους, Αλέκος Χαράρης και Λάκης Σάντας.

Στη φετινή εκδήλωση ένα πλήθος 50 και πλέον καλλιτεχνών συνεργάζονται εθελοντικά προκειμένου, μέσα από μία ολοκληρωμένη παράσταση (με θέατρο, χορό, μουσική, βίντεο κ.α.), να παρουσιάσουν στοιχεία από τη ζωή και το έργο του μεγάλου αρχιτέκτονα Ερνέστου Τσίλλερ, καθώς και μία αναδρομή στην ιστορία του θεάτρου που εκείνος έχτισε στην Πάτρα το 1872.

Δεν υπάρχουν σχόλια: