ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Παραιτήθηκε ο συγγραφέας Χρ. Χωμενίδης από τη ΔΗΜΑΡ, λόγω συγκυρίας στην ΕΡΤ

Χρ. Χωμενίδης, συγγραφέας, πρώην μέλος της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ.


«Ή στηρίζεις ή φεύγεις», το μήνυμα που έστειλε προς τον Κουβέλη που αιωρείται αναποφάσιστος
Παραιτήθηκε από την Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ, λόγω της στάσης του κόμματος σχετικά με την απόφαση για λουκέτο στην ΕΡΤ, ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης. Σε ανακοίνωση του, αναφέρεται στην στάση της ηγεσίας του κόμματος του απέναντι στις εξελίξεις στην ΕΡΤ, στάση με την οποία δηλώνει εντελώς αντίθετος.

«Ή υποστηρίζεις σθεναρά ή φεύγεις» είναι το μήνυμα του κ. Χωμενίδη προς τον κ. Κουβέλη. «Η στάση της ηγεσίας της Δημοκρατικής Αριστεράς απέναντι στις εξελίξεις στην ΕΡΤ με βρίσκει εντελώς αντίθετο. Ή θα έπρεπε να υποστηρίξει ευθαρσώς την απόφαση της κυβέρνησης, ως ένα επώδυνο πλην αναγκαίο μέτρο. Ή θα όφειλε να αποσύρει σήμερα κιόλας την κοινοβουλευτική της στήριξη και να επωμιστεί το βάρος της προσφυγής στις κάλπες» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Στους κρίσιμους καιρούς που ζούμε, αμφίθυμες αντιδράσεις, δυσανάγνωστες για τον Έλληνα πολίτη ενστάσεις, πολυλογάδικα “ναι μεν αλλά” είναι κατώτερα της ιστορίας μας και αυτοκτονικά. Πόσο δε μάλλον όταν διακινείται αδιάψευστη η φήμη πως η Δημοκρατική Αριστερά είχε προκαταβολικά ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό για ό,τι θα συνέβαινε στην ΕΡΤ», συνεχίζει ο κ. Χωμενίδης.
                 
Για να καταλήξει: «Κατόπιν τούτου, παραιτούμαι από την Κεντρική Επιτροπή και αποχωρώ, με βαθιά προσωπική οδύνη, από τη Δημοκρατική Αριστερά. Εύχομαι σε όλους σας προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ελπίζω να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον».

(Πηγή: www.lifo.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: