ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Να μην βάλει τα ΜΑΤ κατά των εργαζομένων κάλεσε την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ



 Η ΕΡΤ τώρα εκπέμπει από τη Zougla

http://www.zougla.gr/Controls/livecamera2/article/flash-camera-4
 
και τον 902


Παναγιώτης Λαφαζάνης.


Προέτρεψε  ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να ρίξουν την κυβέρνηση εφόσον διαφωνούν μαζί της
Να μην τολμήσει και βάλει τα ΜΑΤ κατά των εργαζομένων και όσων τους συμπαραστέκονται στο Ραδιομέγαρο προειδοποίησε την κυβέρνηση από το βήμα της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Παν. Λαφαζάνης.

Επίσης ζήτησε από την κυβέρνηση να παγώσει το θέμα της ΠΝΠ, ενώ ήδη σύσσωμοι  όλοι οι βουλευτές του κόμματος κατέθεσαν ν/σ με το οποίο ζητούν από την κυβέρνηση να άρει την ΠΝΠ και όσα αυτή συνεπάγονταν μέχρι τώρα, τονίζοντας τις πελώριες ευθύνες που έχουν αυτοί που την στηρίζουν. Προέτρεψε  ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να την ρίξουν εφόσον διαφωνούν. Επίσης κάλεσε τα κόμματα όλα να συμπαρασταθούν στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας. Επόμενη κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι η κατάθεση πρότασης μομφής.

Ο  Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής δήλωσε ότι θα στηρίξει μομφή κατά της κυβέρνησης όταν τεθεί προς ψηφοφορία, καθώς οι ΑΝΕΞ.ΕΛΛ. βρίσκονται κάθετα αντίθετη στον απορφανισμό του Δημοσίου από Τηλεόραση. Και οι κάτοικοι των παραμεθορίων περιοχών μένουν χωρίς δημόσια τηλεόραση και θα ενημερώνονται από την τουρκική τηλεόραση!

Δικαιολογώντας την αμφισημία της ΔΗΜΑΡ έναντι των μέτρων (σ.σ.: χθες ειπώθηκε ότι δεν θα ψηφίσει το μέτρο όταν έρθει προς ψήφιση στη Βουλή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο που θα ανοίξει) ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος Ν. Τσούκαλης έκανε γνωστό ότι το κόμμα του είχε αρνηθεί να στηρίξει την ΠΝΠ της κυβέρνησης.

Από το Βόλο χθες 11/6/2013, καταδικάζει ο Κ. Πουλάκης

Με αφορμή το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΕΡΤ, που ανακοινώθηκε (χθες 11-6-13), ο Κώστας Πουλάκης, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, βρέθηκε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, συμπαραστεκόμενος στους εργαζόμενους που αντιδρούν, και έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ, που ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα από την κυβερνητική τρόικα, μόνο με την περίοδο της Χούντας μπορεί να συγκριθεί. Η φίμωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, το κλείσιμο των δομών και των υπηρεσιών της, που έφερναν υψηλής ποιότητας ενημέρωση, ψυχαγωγία και πολιτισμό σε κάθε άκρη της χώρας, αποτελεί ανεπανόρθωτο πλήγμα για την ίδια τη δημοκρατία. 

Η απάντηση πρέπει να είναι πάνδημη και δυναμική. Οι δημόσιες ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, οι εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός, τα κτήρια, το αρχείο και το σύνολο των ενημερωτικών, πολιτιστικών και άλλων δραστηριοτήτων της ΕΡΤ αποτελούν κοινό κτήμα όλης της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα επιτρέψουμε να φιμωθούν ούτε να παραχωρηθούν σε ιδιωτικά συμφέροντα, φίλους και διαπλεκόμενους με το σάπιο και καταρρέον πολιτικό σύστημα. Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και όλων των πολιτών που διεκδικούν ένα δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, πηγή αντικειμενικής και ανεξάρτητης ενημέρωσης και πολιτισμού».

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί στο Βόλο και στο Ηράκλειο είχαμε μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: