ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ερώτηση της Μ. Κανελλοπούλου για τα ακίνητα του Δημοσίου στην Αχαΐα που έχουν περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ

Μαρία Κανελλοπούλου.


Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου κατέθεσε στη Βουλή, ερώτηση απευθυνόμενη στον Υπουργό Οικονομίας κ. Στουρνάρα, με την οποία ζητά ενημέρωση σχετικά με τα ακίνητα του στενού και ευρύτερου Δημοσίου τα οποία έχουν περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ και πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Προς τον κ. Υπουργό Οικονομίας

ΘΕΜΑ: Περιελθούσα στο ΤΑΙΠΕΔ ακίνητη περιουσία του Δημοσίου στην Αχαΐα 

Επειδή οι Αχαιοί πολίτες και οι πολιτικές δυνάμεις δεν έχουν επαρκώς και επισήμως ενημερωθεί σχετικά με την ακίνητη περιουσία του στενού και ευρύτερου Δημοσίου μέσα στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας τα οποία έχουν περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ.

Επειδή η γνωστοποίηση των στοιχείων συνιστά υποχρέωση του Υπουργείου Οικονομικών και της Κυβέρνησης προς τους φορολογούμενους πολίτες.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Ποια ακίνητα ιδιοκτησίας του στενού και ευρύτερου Δημοσίου στην Αχαΐα έχουν περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ;

2.Για όσα ακίνητα έχουν περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ, σε ποιο σημείο βρίσκεται η διαδικασία ιδιωτικοποίησής τους;

Επίσης αιτούμαι κατάθεσης κάθε σχετικού εγγράφου με την περιέλευση στο ΤΑΙΠΕΔ και τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης όλων των στοιχείων ακίνητης περιουσίας του στενού και ευρύτερου Δημοσίου στην Αχαΐα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: