ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ 24ΩΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Συνάντηση πραγματοποίησε πολυπληθής αντιπροσωπεία φορέων και κατοίκων της περιοχής Μαραθώνα με τον Υποδιοικητή της 1ης ΥΠΕ κ. Ζώτο Σωτήριο, προκειμένου να του θέσει το αίτημα για επαναφορά της 24ωρης καθημερινής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ν. Μάκρης. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχε και ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Γιώργος Πάντζας, ο οποίος κατά την συνάντηση στήριζε τα δίκαια αιτήματα των φορέων και των κατοίκων της περιοχής αναφορικά με το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης.

Συνοπτικά τα αιτήματα αφορούν στην επαναφορά της 24ωρης καθημερινής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ν. Μάκρης, στην στελέχωσή του με προσωπικό πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στα πλαίσια του ΕΣΥ σύμφωνα με τον κανονισμό του, στην δωρεάν παροχή υπηρεσιών σε όσους το έχουν ανάγκη χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, καθώς και στην αναβάθμιση της λειτουργίας του, ώστε να καλύπτονται όλες οι αρμοδιότητές του, όπως ορίζονται από το νόμο.

Κατά την συνάντηση ο Υποδιοικητής της 1ης ΥΠΕ κ. Ζώτος Σωτήριος, δεσμεύτηκε ενώπιον όλων ότι θα προωθήσει τα δίκαια αιτήματα τους και ότι με έγγραφό του θα εφαρμόσει την 24ώρη καθημερινή λειτουργία του ΚΥΝΜ μόλις έρθουν οι επικουρικοί ιατροί.

«Αναμένουμε να εφαρμοστούν και στην πράξη αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε ο κ. Ζώτος παρουσία όλων μας και τα δίκαια αιτήματα να μην μείνουν στις υποσχέσεις. Όπως και να έχει θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξή του, και εάν χρειαστεί θα πραγματοποιήσουμε νέες δράσεις..» δήλωσε ο κ. Πάντζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: