ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Τελικά βρέθηκε κτίριο για να κάνουν τις εκλογές τους μεθαύριο οι φοιτητές της Πάτρας

Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Βρέθηκε λύση για τις εκλογές των φοιτητών.


Τέλος καλό, όλα καλά με παραχώρηση του σχολικού συγκροτήματος Παπανδρέου
 Μετά από παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας ο περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης ενημέρωσε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης του Δήμου Πατρέων κ. Φίλια, ότι το Σχολικό Συγκρότημα Παπανδρέου θα είναι στη διάθεση του Πανεπιστημίου Πατρών για τη διενέργεια των Φοιτητικών εκλογών στις 17 Απριλίου.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Φίλιας όπως ήδη είχε δηλώσει προχωρά  άμεσα στις τυπικές διαδικασίες για τη λήψη της οριστικής απόφασης παραχώρησης του διδακτηρίου. Ταυτόχρονα έδωσε εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες, ώστε αύριο το πρωί να μεταφερθούν στο συγκρότημα Παπανδρέου κάλπες και παραβάν για τη διενέργεια της εκλογικής διαδικασίας. Προκειμένου να διασφαλιστεί η φύλαξη του κτιρίου δόθηκε  εντολή στον προϊστάμενο του γραφείου Παιδείας για την παρουσία σχολικών φυλάκων καθόλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

 Παράλληλα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου στο αίτημα παραχώρησης του διδακτηρίου δεσμεύεται για την παράδοση του κτιρίου στην κατάσταση που θα το παραλάβει, καθώς επίσης και για τον καθαρισμό των αιθουσών ώστε το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου να παραδοθεί σε χρήση των μαθητών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: