ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ντοκουμέντα. Ένας μύθος και η ιστορία του (Δ΄ μέρος)

Μία συμβολική χειραψία!
Ο «μύθος» λέει πως το «Σύμφωνο Μολότωφ-Ρίμπεντρομπ» ήταν αναγκαίο. Γιατί έτσι κερδήθηκε χρόνος από τη Σοβιετική Ένωση, για την προετοιμασία της, στο δρόμο προς την πολεμική αναμέτρηση. Όμως αυτόματα τίθεται το ερώτημα. Από το 1933 που ανέβηκαν οι Ναζί στην εξουσία-με δεδηλωμένο στόχο τους την Σοβιετική Ένωση-τί μέτρα πάρθηκαν; 
Μόνο στην περίοδο που ήταν σε ισχύ το Σύμφωνο, ανάμεσα στην Γερμανία και τη Σοβιετική Ένωση, οι Ναζί προμηθεύτηκαν από την ΕΣΣΔ 865.000 τόνους πετρέλαιο, 648.000 τόνους ξυλεία, 14.000 τόνους χαλκού και 1,5 εκατομμύριο τόνους σιτηρά!!
Ο δολοφονημένος στρατηγός Κριβίτσκι την ίδια περίπου περίοδο γράφει στο βιβλίο του για μία συνάντηση που είχε στις 2/8/1935 με τους υπεύθυνους του εξωτερικού τμήματος της μυστικής αστυνομίας, της περιβόητης Νικαβέντε:
«Ο επικεφαλής του εξωτερικού ήταν παρών στη τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου. Ξέρετε τί είπε το αφεντικό (Στάλιν) σε αυτή την συνεδρίαση; Είπε, πώς θα μπορούσε ο Χίτλερ να μας κηρύξει τον πόλεμο, τώρα που μας παραχώρησε ένα τόσο σημαντικό δάνειο; Είναι αδύνατον. Οι επιχειρηματικοί κύκλοι είναι πολύ ισχυροί στη Γερμανία και έχουν μεγάλη επιρροή».
Αναλυτικά όλο το άρθρο στην παρακάτω διεύθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια: