ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Αλέξης Τσίπρας: Να αποδομήσουμε το καθεστώς της εργασιακής ζούγκλας

Αδράχτηκε της ευκαιρίας ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.


Σήμερα πρωταπριλιά, γιορτάζει η τρικομματική κυβέρνηση την προγραμματική της συμφωνία!
Ομιλία του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα στους εργαζόμενους της Ethnodata, ενοικιαζόμενους εργαζόμενους μέσω άλλων εταιρειών (ICAP, MELLON) και στους εργαζόμενους του τοπικού σωματείου εργαζομένων στην Εθνική, έγινε σήμερα πρωταπριλιά και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δοθείσης της ευκαιρίας, τόνισε την στενή σχέση της ημέρας με τις εξαγγελίες της τρικομματικής κυβέρνησης! 

Αλ. Τσίπρας: Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ στο διάδρομο. Δεν είναι και ο καταλληλότερος χώρος για να απευθυνθεί κανείς. Αλλά νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία δεν είναι να οργανώσουμε εκδηλώσεις, αλλά να πούμε κάποια λόγια αληθινά, παρά το γεγονός ότι σήμερα είναι Πρωταπριλιά. Υπό μία έννοια δηλαδή γιορτάζει η τρικομματική κυβέρνηση την προγραμματική της συμφωνία. Να τη χαίρεται αυτή την τρικομματική της συμφωνία.  

Σε αυτόν τον τόπο υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι έχουν εξαγγείλει πράγματα και δεν τα υλοποίησαν και υπάρχουν και πολιτικές δυνάμεις οι οποίες έχουν εξαγγείλει ότι θα αντισταθούν, παρά την ομοβροντία  των ΜΜΕ, των συστηματικών πολιτικών δυνάμεων, παρά την ομοβροντία όλων όσοι θέλουν να επιβάλουν στον ελληνικό λαό  την κατάθλιψη, την απογοήτευση ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το δρόμο της καταστροφής, εμείς επιμένουμε ότι ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος σήμερα  είναι ο δρόμος της αντίστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: