ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Συνάντηση της Μαρίας Κανελλοπούλου με τον Δήμαρχο Δυτ. Αχαΐας Ανδρ. Παναγιωτόπουλο

Συνάντηση με την αντιπροσωπεια του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.


Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου, με πολυμελή αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δυτική Αχαΐας, συναντήθηκε χθες με το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, στο δημαρχείο της Κ. Αχαΐας.

Είχαν συνομιλία για το κρίσιμο θέμα του φράγματος Πείρου-Παραπείρου, στα πλαίσια της οποίας η Μ. Κανελλοπούλου εξέθεσε την θέση της τμήματος Αυτοδιοίκησης της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας για ένα Διαδημοτικό Φορέα διαχείρισης του φράγματος με δίκαιη εκπροσώπηση των τριών Δήμων αλλά και των εμπλεκόμενων κοινωνικών και επιστημονικών φορέων.

Επίσης, η Μ. Κανελλοπούλου ενημερώθηκε από το Δήμαρχο σχετικά με θέματα Πολιτισμού αλλά και τη δράση της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: