ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Παραίτηση της κυβέρνησης και ενότητα της αριστεράς το μήνυμα Τσίπρα - Όχι του ΚΚΕ



Αρνητικό στην κυβερνητική πρόταση του Τσίπρα



Παραίτηση της τρόικας εσωτερικού, ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας από το βήμα της διήμερης συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και έκανε ανοιγμά προς τους  ψηφοφόρους του ΚΚΕ που απόψε ολοκληρώνονται οι εργασίες του 19ου Συνέδριου,  λέγοντας πως "είμαστε αριστεροί δεν είμαστε ηλίθειοι" και άρα γνωρίζουμε τι πρέπει να πράξουμε προκειμένου να απαλλαγεί η χώρα από τα δεσμά που φτιάχνει η άφωνη κυβέρνηση των τριών, που πιστή στις προσταγές της τρόικας αποδέχεται την απόλυση 180 χιλ. δημοσίων υπαλλήλων, ώστε να αποδυναμωθεί το δημόσιο και να οδηγηθεί προς πώληση στους ιδιώτες, έναντι πινακίου φακής!

Και πάνω σε αυτά ο Βόλφανγκ Σόιμπλε απαντώντας σε δημοσιεύματα που λένε ότι η Ελλάδα εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της και πρέπει να λάβει την πολυπόθητη δόση δανείου, λέει: Η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις για την εκταμίευση της επόμενης δόσης. Το δήλωσε το Σάββατο ο υπουργός Οικονομικών   από το Δουβλίνο, μετά το Συμβούλιο Ecofin των υπουργών Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκβιάζοντας την κυβέρνηση των τριών μαριονέτων.


Αρνητικό το ΚΚΕ προς Τσίπρα
Αρνητική απάντηση στο «άνοιγμα» του Αλ. Τσίπρα προς το ΚΚΕ εξέδωσε το Σάββατο ο Περισσός, με το Κομουνιστικό Κόμμα να σημειώνει δηκτικά πως «η κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ» έχει ως μοναδικό στόχο την «εξασφάλιση της εξόδου της καπιταλιστικής οικονομίας από τη βαθιά της κρίση φορτώνοντας τα βάρη στο λαό, με οδηγό τον ευρωμονόδρομο.

»Η αγωνία του λαού είναι να γλιτώσει από αυτά τα βάρη και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ρήξη και αποδέσμευση από την Ε.Ε. και απαλλαγή από την εξουσία των μονοπωλίων», συνεχίζει μέσω ανακοίνωσής του το ΚΚΕ.

Το «άνοιγμα» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλαβε χώρα καθώς εξελίσσονται οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του Κομουνιστικού Κόμματος.

Όπως ανακοίνωσε ο Περισσός, το Συνέδριο υπερψήφισε ομόφωνα το Σάββατο «το νέο Πρόγραμμα του κόμματος, το νέο Καταστατικό και την Πολιτική Απόφαση του Συνεδρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: