ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Οι δωδεκαθεϊστές της ΧΑ το ρίχνουν τώρα στο πιατσικολόγημα του Χριστιανισμού!

Δείγμα διδασκάλου κρυφού σχολειού.


Επικίνδυνες οι δράσεις τους λέει ο μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος
Ο μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος, μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, χαρακτήρισε τις δράσεις της Χ.Α. επικίνδυνο, ναζιστικό φαινόμενο.
 
Και δεν έχει άδικο, αφού το φιλοχιτλερικό κόμμα, μετά την αναγγελία του για το δηλητηρίασμα των ψυχών των παιδιών με   τη Διάπλαση των Παίδων που ξεκίνησαν στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης στην Αρτέμιδα κάνοντας ρατσιστική κατήχηση σε παιδιά ηλικίας 6-10 ετών, τώρα προαναγγέλλει τη δημιουργία βρεφονηπιακών σταθμών μόνο για Έλληνες.

Όπως δήλωσε σε εκδήλωση του κόμματος στη Χερσόνησο της Κρήτης ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος, οι δημοτικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί είναι στα σχέδιά τους,
«Γιατί την ίδια στιγμή -είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος σε ένα κρεσέντο ναζιστικού παραληρήματος- στους κρατικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς έχουν εισβάλει με διάφορους τρόπους και επιδοτούνται τα παιδιά παράνομων μεταναστών».

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μάλιστα, χρησιμοποίησαν το βήμα της εκδήλωσής τους στην Κρήτη για να επιτεθούν σε κόμματα και βουλευτές, αλλά και καθηγητές και δασκάλους, κατηγορώντας τους ότι διδάσκουν στα παιδιά την αριστερή ιδεολογία.

Μάλιστα, ο βουλευτής του κόμματος Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, αναφερόμενος στη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, εξέρασε ότι κατέβαινε από το μυαλό του και έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι η Χρυσή Αυγή θα κάνει ακόμα και Κρυφό Σχολειό!

Μάλλον σκοπεύει να πλιατσικολογήσει σε τίποτα μοναστήρια! Γιατί όπως λέει η θεωρία τους αυτοί είναι παγανιστές του 12θεϊσμού, αρά τι σόι κρυφό σχολειό θα κάνουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: