ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή του, ζητά να διερευνηθεί η υπόθεση του δανείου-μαμούθ του Mega

Ο Αλ. Τσίπρας προειδοποίησε τους διαπλεκόμενους στα ΜΜΕ.


Προειδοποίησε το προσωπικό ειδικών θέσεων της κρατικής τηλεόρασης όσο και αυτό της διαπλοκής σε ιδιωτικά ΜΜΕ ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει
Απευθυνόμενος ο Αλ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια του λόγου του το π. Σαββατοκύριακο, στην ΚΕ, σε διάφορα «κέντρα» που θέλησαν να εμφανίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει πολλές γραμμές - «ΣΥΡΙΖΑ Εξωτερικού - ΣΥΡΙΖΑ Εξωτερικού!»-, ο Αλ. Τσίπρας, με την πεποίθηση ότι έχουν δικαιωθεί η
κριτική και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, μετά μάλιστα την παραδοχή του ΔΝΤ για τον λάθος πολλαπλασιαστή, διαμήνυσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μία γραμμή και αυτή είναι η κατάργηση του Mνημονίου και η επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης. Είναι υπέρ μιας πανευρωπαϊκής διάσκεψης για το χρέος, είναι υπέρ της αναδιανομής του πλούτου και είναι υπέρ ενός σχεδίου ανασυγκρότησης προς όφελος της κοινωνίας και όχι των δανειστών και των τραπεζιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μία πολιτική: Σημαντική διαγραφή της ονομαστικής αξίας του συσσωρευμένου χρέους, μορατόριουμ στην εξυπηρέτησή του και ρήτρα ανάπτυξης.

Αυτή η πολιτική γραμμή εκτόξευσε τον ΣΥΡΙΖΑ και του έδωσε τη δυνατότητα να είναι σήμερα αξιωματική αντιπολίτευση και αυτή η πολιτική γραμμή δεν πρόκειται να εγκαταλειφθεί. Εμείς δεν πρόκειται να προδώσουμε τον κόσμο που ελπίζει και αγωνίζεται για την ανατροπή της βαρβαρότητας και τηςανθρωπιστικής κρίσης που βιώνουμε».

Έθεσε μάλιστα ως κομβικό πολιτικό θέμα την αντιμετώπιση της διαπλοκής και της διαφθοράς και εξήγγειλε σημαντικές πρωτοβουλίες που θα κλονίσουν περαιτέρω το περίφημο «τρίγωνο της αμαρτίας» -δικομματισμός, μιντιάρχες, οικονομική ολιγαρχία- που έχει καταστρέψει τη χώρα μετά από τη μακρόχρονη κυριαρχία του.

Ο Αλ. Τσίπρας κατηγόρησε τη Ν.Δ. και τη συγκυβέρνηση του Μνημονίου ότι ακολουθούν την εμφυλιοπολεμική στρατηγική της έντασης με στόχο να ολοκληρώσουν τη διάλυση της κοινωνίας και να εκποιήσουν ανενόχλητοι τη δημόσια περιουσία. Χαρακτήρισε τον Γ. Στουρνάρα «ανεκδιήγητο και παντού αποτυχημένο, έτοιμο, μετά τη ληστεία του εισοδήματος, να προχωρήσει σε δήμευση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου».

Το αμαρτωλό τρίγωνο κυβέρνησης-διαπλοκής βρίσκεται σε πανικό επειδή ξέρουν ότι το πρόγραμμά τους δεν βγαίνει. Ξέρουν επίσης ότι οι επιπτώσεις της πολιτικής τους οδήγησαν σε σημείο που να μην μπορούν να διαχειριστούν πολιτικά την κατάσταση. Γι’ αυτό και «θα προσπαθήσουν να επιβάλουν ένα μέτωπο λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και κάθε αντιμνημονιακής δύναμης».

Ανακοίνωσε μάλιστα πως με επιστολή του στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ζητεί να διερευνηθεί η υπόθεση του δανείου-μαμούθ του Mega. Επίσης, προειδοποίησε τόσο το προσωπικό ειδικών θέσεων της κρατικής τηλεόρασης όσο και το προσωπικό της διαπλοκής σε ιδιωτικά μέσα και εφημερίδες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να υποχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: