ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Γίναμε ρεντίκολο διεθνώς από τις σκηνές της Ελλάδας των μνημονίων σήμερα στην Αθήνα

Δείτε το βίντεο της real.gr από την εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Άνθρωποι ποδοπατήθηκαν για μία σακούλα οπωροκηπευτικά – Ο Guardian μας «έκανε εικόνα της ημέρας» - Τσουκαλάς: Σκηνές υποσαχάριας Αφρικής!
Οι παραγωγοί οπωροκηπευτικών προχώρησαν σήμερα το πρωί, συμβολικά για να εκφράσουν την αντίδραση τους στην ανάλγητη κυβερνητική βούληση, στη διάθεση δωρεάν 50 τόνων της παραγωγής τους. Σχετικά ανέφερε με ανάρτησή του το πρωί το ISTOLOGIO G. MOSXOU (χτύπα  Πρωτότυπη διαμαρτυρία παραγωγών, επωφελής για τους... ) την είδηση που καθόλου δεν μας τιμά ως χώρα κι ας λένε ότι θέλουν τα παπαγαλάκια των μνημονιακών ΜΜΕ.
Οι παραγωγοί ζητούν μείωση στο μισό της τιμής στο πετρέλαιο για τα αγροτικά μηχανήματα, μείωση στην τιμή του ρεύματος, μείωση ΦΠΑ στα αγροτικά μηχανήματα και τα εφόδια και στην διάθεση των αγροτικών προϊόντων και κατάργηση των ταμειακών μηχανών.

Η εικόνα που μας φιλοτέχνησε στην ηλεκτρονική του έκδοση ο Guardian.
 
Προσέξτε όμως τώρα και την συνέχεια, που δίνει ο βρετανικός Guardian

Για το θέμα, η ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας πρόβαλε τη «φωτογραφία της ημέρας», που δεν ήταν άλλη, παρά η εικόνα της σημερινής Ελλάδας των μνημονίων, της φτώχειας, της ανέχειας και της ανεργίας...

Δήλωση Δ. Τσουκαλά: Σκηνές Αφρικής

Ο Δημήτρης Τσουκαλάς, βουλευτής Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, υπεύθυνος Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, για το σκηνικό υποσαχάριας Αφρικής στο κέντρο της Αθήνας του 2013, με Έλληνες να ποδοπατούνται για μία σακούλα λαχανικά, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θλίψη, ντροπή και αγανάκτηση ένιωθε σήμερα όποιος βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας του 2013 και αντίκριζε εικόνες που θυμίζουν την παροχή  βοήθειας από ελικόπτερα σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής την ώρα που  πετούν τρόφιμα σε ανθρώπους που πεθαίνουν από την πείνα. 

Χιλιάδες κόσμου, άνεργοι, πολύτεκνοι, άστεγοι, συνταξιούχοι σχεδόν ποδοπατήθηκαν απλώνοντας το χέρι τους προκειμένου να πάρουν μία σακούλα λαχανικά που τους προσέφερε η Πανελλήνια Ομοσπονδία  Παραγωγών Λαϊκών Αγορών έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην πλατεία Βάθη, στην Αθήνα.

Αυτή είναι η πολιτική φτωχοποίησης που ακολουθεί η κυβέρνηση Σαμαρά και οδηγεί στην εξαθλίωση και ταπείνωση ενός ολόκληρου λαού. Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας μέρα τη μέρα αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες, με τους κυβερνώντες να τους στερούν κάθε δυνατότητα αξιοπρεπούς διαβίωσης, οδηγώντας όλο και περισσότερους από την ανέχεια έως και την αυτοκτονία.

Η απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι η στέρηση της αξιοπρέπειας οδηγεί σε υποτέλεια πρέπει να είναι ηχηρή. Ήρθε η ώρα η οργισμένη φωνή ενός ολόκληρου λαού να μετατραπεί σε δύναμη ανατροπής που θα ξαναδώσει ελπίδα και προοπτική στην Ελληνική κοινωνία».

Παράλληλα, σύμφωνα με στοιχεία έρευνας του ΙΟΒΕ, για τον Ιανουάριο ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος στην Ελλάδα, δείχνει ότι το 59% των ελληνικών νοικοκυριών «μόλις που τα βγάζει πέρα», όταν το αντίστοιχο ποσοστό πριν από ένα μήνα ήταν στο 53

Δεν υπάρχουν σχόλια: